2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684515 پست
چند هفته ای عزیزم ،بنظرم استراحت کن

تازه مثبت شدم آرشین جونم ۵ هفته و۱ روزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز 13روزه که انتقال دادم و بتام مثبته همش میترسم لطفا راهنماییم کنید

مبارکت باشه عزیزدلم الهی صحیح وسلامت بغلشون بگیری وبارداری خیلی راحتی داشته باشی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم خیلی خیلی التماس دعا، برامون از خدا صبر و آرامش و صلاحیت مادر شدن بخواه🥰

ان شاالله به زودی خوش خبر باشی گلم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول باشه عزیزم انشاالله سال دیگه کوچولو توبغلت باشه پای دیگ نذری گلم ماروازدعای خیرفراموش نکنی  ...

ااای جاااانم.   چ دعااااایی. ان شاالله بزودی برا خودتونم اجابت بشه  به نیت همتون هم زدم و دعا کردم. من که خیلی روسیاهم. الهی ب حق امام حسن ع که همه زندگیمو مدیونشونم همین روزا هممون انتظارمون ب سر برسه و بیاد نی نیامون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا دکتر بهم گفت که برم فردا آزمایش سی پی آر بدم برا کرونا چون آبریزش بینی دارم.😰😰😰

ان شاالله چیزی نباشه. توکل ب خدا. ان شاالله خیره

سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من همش لکه بینی دارم شنبه رفتم دکتر گفت اگه زیاد شد یه شیاف به آمپولت اضافه کن استفاده کن حالا من ساعت آمپولم ۳ بعدازظهر هستش اگه الان یه شیاف بذارم مشکلی نداره؟

اونوقت از فردام همینجوری باشه؟ یا جفتشو ۳ بزنم؟

ان شاالله چیزی نباشه. توکل ب خدا. ان شاالله خیره

ن دیگه نرفتم رفتم. دکتر درمانگاه گفت که علائم کرونا رو نداری فقط آبریزش هست نیاز نیست بری 

راستی شربت دیفین هیدرامین خوبه میگن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم .‌عزیزم الان همسرم واکسن بزنه چقدر بعد میشه پانکچر کرد ؟

سلام عزیزم. من اطلاعی ندارم واسه پانکچر ولی واسه انتقالم دکترم گفت اصلا مشکلی نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما الن تو چه مرحله ای هستید ابن سینابا کدوم دکتری

سلام گلم 

ببخشید دیر پیامتونو دیدم ،من امروز روز ششم انتقالم بود با دکتر معترف ،البته بهم گفتن دوست داری کدوم دکتر ویزیت شی اما انگار اون دکترای ۵ سال پیش تو ابن سینا نیستن منم گفتم نمیددنم اونام گفتن آخرین بار معترف ویزیتت کرده ،اونموقع معترف خانمهای باردار رو ویزیت میکردن