2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا که چیزی نیست اسم آزمایش pcrهست گلم

ن سی پی آر این از حلق و بینی نمونه میگیرن 

اون آزمایش خون هست گفتن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سونو آنومالیش مشکل داشت  باید دو سه هفته دیگه تکرار کنم  دعااا کنید خوب بشه

بخدا هیچی نیس خیالت راحت من دخترخالم تازه باردارشده سونوش مشکل داشت و گفتن احتمالا دور از نی نی های شما مشکل داره و باید سقط بشه دور ازجون شما تا اون حد مشکل داشت گفتا باید حتما امینیوسنتز انجام بدی بنده خدا 5 میلیونم هزینه کرد اینقد نگران بود حد نداره جوابش اومد شکر خدا سالم بود تازه شما فقط گفتن تکرار کن پس مطمن باش چیزی نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالا عزیزم!رویان بودی؟داروهات چی بود عزیزم

بله رویان بودم داروهای انتقالم امپول پروژسترون روزی یکی و استرادیول روزی دوتا همین ولی الان امپولم شده روزی دوتا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مبارکت باشه دوقلوهات عزیزم بچه های اینجا میدونن من 5 هفته 4 روز رفتم حتی فتال پل و کیسه زرده ...

جدددی😍😍 چقد استرس آور بوده برات قشنگ درک میکنم منم نوشته فتال پل هست ولی از کیسه زرده چیزی نگفته یکی از ساکام که چیزی نداشت فقط گفت او یکی 5 هفته و 6 روزه پناه برخدا منم برم هفته دیگه همه چی خوب پیش بره ممنون برا راهنماییت عزیزم ازخدا هرچی میخوای بجز درد و بلا بهت بده گلم

میگم اولین سنوت بود بعد مثبت شدن

نه اولین سونو وقتی دادم 4 هفته و 4 روز بودم و فقط یه ساک و دید ولی دیروز رفتم دو تا ساک و دید که یکیش 5 هفته و 4 روز داشت و گفت خالیه یکیشم 6 هفته و 5 روزه ولی فعلا قلبش تشکیل نشده 

عزیزم اونی که پوچه که جذب میشه ولی اونی که جنین داره مطمئنا قلبش تشکیل میشه

انشاالله عزیزم توکل بخدا از شما دوستانم خیلی انرژی گرفتم ممنون که هستید امروز حالم بهتر بود

عزیزم اکه قابل باشمدعات میکنم توکل کن بخدا خیره زود رفتی  من چند روز پیش رفتم پیش دکترم گفت ۲ ...

انشاالله شمام به سلامت میری صدای قلب گل پسرت و میشونی عزیزم اره گفتا تا 8 هفته اینا وقت هس برا تشکیل قلب  

من بتام اولین بار روز 16 انتقال دادم 1278 بود که دیگه تکرار نکردم گفتن لازم نیس چون بالاس دیگه بتا ندادم

عزیزم قبل اینکه جنین دیده بشه اگه کیسه زرده نباشه احتمالا پوچه ولی واسه شما جنین داشت گلم زود بوده ه ...

ممنون خداروشکررر اره گفت این یکی هست ولی اون یکی ساک خالیه 

اره گلم.اصلا ناامید نباش شاید منم سه چهار روز زودتر میرفتم فقط جنین میدید استرس میگرفتم  عزیزم ...

اره واقعا کاش یکم دیرتر ادمو بفرستن برا سونو که اینقد استرس نگیریم چشم عزیزم سعی میکنم اروم باشم انشاالله توکل بخدا

بنظر من بگو کار پیش اومده بمونه چهارشنبه یا پنجشنبه برو کلا از من یه توصیه از این ب بعد چندتایی ک ق ...

اره همین کارو میکنم مگه چهارشنبه برم چون پنجشنبه و سشنبه ها مطبش تعطیله نوبتم و عوض میکنم با چهارشنبه حداقل دوروز بیشتر بگذره ممنون چشم همین کارو میکنم

نیکاد عزیز همون یک هفته دیگه باید صبر کنی، توکل به خدا، پوچ نیست

ممنون زینبی جان انشاالله که همینجوریه