2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
چی بگممم چیزی نگفت سونو رو هم نگاه کردم حرفی از کیسه زرد توش نیس عکس سونو رو بفرستم نگاه میکنی؟

عزیزم من اطلاعاتی درباره سونو ندارم تخصصیه نمیشه از رو عکس تشخیص داد ولی بهترین کار اینه که آرامش داشته باشی خدا خودش داده خودشم حافضشه به خودش بسپار مطمعنا هفته دیگه که بری صدای قلب کوچولوش رو میشنوی

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
چی بگم الان دوستمون از کیسه زرده حرف میزنه میگه اگه اون باشه بهتره نباشه شاید بارداری پوچ باشه منم ت ...

عزیزم شاید دکترت بهت نگفته تو که نمیدونی کیسه زرده تشکیل شده یا نه چرا اعصاب خودت رو بهم میریزی باور کن هفته دیگه میری و صدای قلبش رو میشنوی و میبینی یک هفته بیخود به خودت و شوهرت و کوچولوت استرس وارد کردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه یه نگاه به سونو من بندازی ببینی امیدوار باشم به این جنین قلبش تشکیل بشه خیلی حالم بده&nbs ...

من فکر میکنم اون ساکی که جنین داره یعنی کیسه زرده تشکیل شده و دیگه احتمال بارداری پوچ مطرح نیست چون جنین تشکیل شده فقط زود رفتی سونو مطمعن باش هفته دیگه خوش خبر میای من دلم خیلی روشنه

شما یک روز ازمن جلویید پس من چهارشنبه ۱۲هفتم تموم میشه اونطوری باشه شنبه میشم ۱۲هفته و۳روز دیر نیست ...

عزیزم اینجا NT  رو از ۱۲ هفته و ۳ روز اجازه میدن انجام بدی که خوب اگه فاکتور ریسکی خدای ناکرده وجود داشته باشه میفرستن واسه سلفری پس دیر نیست خیالت راحت

و خدایی که در این نزدیکیست
الان سیستمی شده همه چی منم دفترچه م دیگه برگه نداره گفتن سیستمی شده اخر بارم داروهامو سیستمی ثبت کرد ...

اره منم رفتم با کد ملی کارم راه انداختن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها تیروعید عددش چهار و خورده ای زیاد واسه قبل ای وی  اف؟  کسی اینجوری بوده چه مقدار قرص خورده  طی چه مدت اومده پایین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم خیلی هم پایین نیست ۰.۲ کمتره

مرسی گلم رفتم  فروتن  گفتم سلول درمانی اینا گفت زیادم پایین نیست حالا با همین میریم جلو، چرا ده تومن بدی سلول درمانی گفتم میدم طاقت تخمکشی دوباره ندارم گفت نمیخاد  حالا منم بهش اعتماد کردم دیگه

عزیزم بستگی به پاسخ دهی بدنت به داروها داره، روزی که من پانکچر شدم یک خانمی با من بود، ذخیره اش۰.۶ ب ...

مرسی نغمه جون

مبارك باشه عزيزم.  شما سرم اي وي اي جي هم زدين؟  هيسترو هم شدين؟ پي ار پي چطور؟؟؟

سرم نزدم ولی پرندزولون به داد بله هیسترو با خراشم برام داد پی ار پی نکردم ولی به اصرار خودم چسپ جنین زدم

عزیزم اینجا NT  رو از ۱۲ هفته و ۳ روز اجازه میدن انجام بدی که خوب اگه فاکتور ریسکی خدای ناکرده ...

انشالله که همه چی خوب پیش بره و نی نی های هممون سلامت باشن همممممیشه🙏🙏🙏🙏

ستایش عزیزم پیدا نکردم پستت رو 🙈🙈🙈

سلام زینب جون من ازمایش اولم۵۲دوم۱۰۶سوم۱۹۶تویک ازمایشگاه دادم بعد زن داداشم گفت اون از مایشگاه زخیره ی منو زده ۱تو ابن سینا سه بوده منم دیشب رفتم یه از مایشگاه دیگخ گفت تیترت ۴۳۵ به نظرت جایه نگرانی هست حالادوروز دیگه میخ‌ام برم همین جا ازمایش بدم به نظرت احتمال خطا هست 

یکی از فامیلامون میگفت بیبی چکم هی مثبت میشد دو بار رفتم یه ازمایشگاه بتام منفی بود بار سوم رفتم یه جای دیگه بتام ۷۰۰بود دیگه نمیدونم خدا رحم کنه

عزیزانم نیکاد و پروانه و ماشاله چرا انقد شماها بدتر از من استرس دارید.بابا یکم بیخیال.منم بدتر از شما هستما ولی نه دراین حد.منم بعداز ازمایشم دوروز بعد رفتم دکتر گف برو دوهفته دیگه بیاد سونو کنم الانکه چیزی پیدا نیس.منم چن سابقه خارج رحمی دارم کلی استرس دارم برا دوهفته دیگه.ولی دارم صبوری میکنم تا بگذره.بسپارید دست خدا.انشاله برا هممون خیر هست

سرم نزدم ولی پرندزولون به داد بله هیسترو با خراشم برام داد پی ار پی نکردم ولی به اصرار خودم چسپ جنین ...

چرا سرم نزدين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚