2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046490 بازدید | 684517 پست
کیسه زرده با ساک فرق میکنه  نه اینکه قلبم تشکیل نشه ولی احتمال بارداری پوچ بیشتر مطرح میشه ولی ...

چی بگممم چیزی نگفت سونو رو هم نگاه کردم حرفی از کیسه زرد توش نیس عکس سونو رو بفرستم نگاه میکنی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم ممنونم . راستی استراحتت در چه حده ؟

عزیزم سری پیش اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اول نسبی بودم فقط خیلی دولا نمیشدم مجبورم میشدم یواش خیلی جارو تا الانم نمیکشم توالت فرنگی استفاده کردم حالا خدا کنه این بتا درست باشه دیگه خیالم راحت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واژینال خیلی خانومای باردار اونجا بودن میرفتن داخل صدای قلب نینی شون میومد بیرون منم دل خوش بودم ...

نگران نباش عزیزم منم سردوقلوهایکیشون قلبش تشکیل شده بودیکیش نه یادمه هفته ۸رفتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
چی بگممم چیزی نگفت سونو رو هم نگاه کردم حرفی از کیسه زرد توش نیس عکس سونو رو بفرستم نگاه میکنی؟

نیکاد جان من سر دخترم ۵ هفته و ۴ روز رفتم . گفت قلب نداره کیسه زرده دفورمگی داره 

۸ هفته رفتم همه چی سالم بود  . ببین من ۳ هفته گریه کردم نمیدونستم که زود رفتم . عزیزم زود رفتی مطمعن باش نی نیت سالمه سالم

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزدلم تا ٩ هفته وقت هستش براي تشكيل قلب توكلت به خدا باشه فداتشم

بخدا خیلی حالم بده همش دارم گریه میکنم دست خودم نیس دلم پره همسرم از من بدتره از تو اتاق بیرون نمیاد خیلی خورد تو ذوقمون 😭😭😭 خدا خودش به دلمون رحم کنه قلبم درد میکنه بخدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم سری پیش اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اول نسبی بودم فقط خیلی دولا نمیشدم مجبورم میشدم ی ...

خب بسلامتی . آره تا میتونی دولا نشو . کار خونه رو بده همسرت انجام بده . خیالت راحت گل پسری چسبیده بهت عزیزم 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
به خودت استرس وارد نکن توروخدا  از بارداریت لذت ببر و آرامش داشته باش عزیزم خدایی که خودش داده ...

😭😭😭 خدا خودش به دلم صبر بده حالم بده 

من از دکترم پرسیدم اینو گفت بله روز اول حساب میشه

ممنونم عزیزم💕💕💕💕

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مطمئن باش همینطوره تا ۹ هفته قلب جنین وقت هست تشکیل بشه الان واقعا زوده دورت بگردم اطرافیان من همه ۸ ...

چی بگم الان دوستمون از کیسه زرده حرف میزنه میگه اگه اون باشه بهتره نباشه شاید بارداری پوچ باشه منم تو سونو حرفی از کیسه زرده ندیدم چی بگمم خدا خودش کمک کنه کاری ازمن برنمیاد همه چی دست خودش و بزرگیشه 

سلام متاسفانه خوشخبر نیستم سونوگرافی گفت 6هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده و باید یه هفته ...

واااای نکن با خودت اینکارو دختر . زوده هنوز. قلبشم میبینی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زود بوده عزیزم صبر کن میگن تو شش هفته فقط ۳۰ درصد احتمال دیدن قلب هست صبور باش انشاالله خدا بحق ا ...

خداکنه عزیزمم به حق این شب عزیز دل من و شوهرم نشکنه و قلبش تشکیل بشه چی بگممم بعضی دکترا با رفتارشون بیشتر ترس تو دل آدم میندازن ممنون برا دلداریت عزیزم انشااللا خدا نی نی های شمارو حفظ کنه گلم

نه عزیزم این چه حرفیه دکتر من گفت ۱۲ هفته قطع کن

سارا جان عصری رفتم پیش متخصص زنان اونم گفت ربطی نداره ب پرد ،نهایتش دکترا تا دو ماه و سه ماه پرد میدن ک جنین پس زده نشه،خدا کنه اینیکی برام بمونه و رشد کنه و سالم ب دنیا بیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد