2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستایش عزیزم پیدا نکردم پستت رو 🙈🙈🙈

سلام زینبی جان، من دوقلو باردار بودم ک متاسفانه تو ان تی متوجه شدم رشد یکیشون تو ۸ هفته متوقف شده ،من باید ۲ تا قرص پرد روزانه میخوردم ک چون معده درد شدید داشتم سر خود کمش کردم و  تا ۱۰ هفته روزی یکی خوردم و بعد قطع کردم ، به نظرت ب خاطر کم کردن قرص رشدش متوقف شده؟ و اینکه دوباره از دیروز روزی یه قرص پرد رو دارم میخورم اینکه بعد دو هفته دوباره شروع کردم مشکلی پیش نمیاد برا اینیکی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم شرمنده هی سوال میکنم چون دکترت عارفی و بیمارستان بهمنی هی سوال میپرسم شما برا انتقال چقدر پول ...

خواهش میکنم عزیزم

هر سوالی داشتی بپرس

نمیدونم بخدا شوهرمم یادش نیست باید تو هزینه ها ببینم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداکنه عزیزمم به حق این شب عزیز دل من و شوهرم نشکنه و قلبش تشکیل بشه چی بگممم بعضی دکترا با رفتارشون ...

اصلا استرس نگیر

با این سونویی که نشون داده خبرای خوبی داره😍فقط زود رفتی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عارفی به من تا پایان سه ماهگی اینترا داد

عزیزم شما یادمه گفتی ک تا ۱۴ هفته قرص پرد رو داری میشه لطفا بگی که تا کی قرص خوردی و چطور کمش کردی و قطع کردی؟ممنونم

عزیزم شرمنده هی سوال میکنم چون دکترت عارفی و بیمارستان بهمنی هی سوال میپرسم شما برا انتقال چقدر پول ...

ببخش من جواب میدم برا من فک کنم ۲ و خورده ای شد

بچه ها تیروعید عددش چهار و خورده ای زیاد واسه قبل ای وی  اف؟  کسی اینجوری بوده چه مقدار قر ...

اره عزیزم بالاست 

من روزی نصف قرص میخوردم طی چند ماه به ۱ رسید بعد آی وی اف کردم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

سلام من شهریور حدود سه میلیون شد هزینه انتقالم در بیمارستان بهمن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خداکنه عزیزمم به حق این شب عزیز دل من و شوهرم نشکنه و قلبش تشکیل بشه چی بگممم بعضی دکترا با رفتارشون ...

عزیزم امیدوارم این بار که می ری سونوگرافی قلب قشنگ جنینت تشکیل شده باشه، به امید خدا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈