2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
اره بابا صبح زدم نسبت به دوروز پیش پررنگ تره همون لحظه هم اورد ولی میترسم رشدش متوقف بشه یا مشکلی با ...

عزیزم رشد بتات خوبه باید حدودا ۱.۶ برابر بشه که مال شده بیخود بخودت استرس نده

بتات عالیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همش استراحت میکنم و دراز کشیدم غذام مادرشوهرم برام میاره فقط کارای ساده خودمو انجام میدم همین اخ ...

سلام گلم خوبی؟

بسلامتی رفتی قلب فندقتو دیدی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله اون برات میمونه برای ان تی به من ۱۲هفته و۳روز وقت داده از طرفی هم خواهرم میگه آن تی سه و چه ...

عزیزم چندم بهت وقت داده؟

به من ۱۲ هفته تمام وقت داده ۲۱ مهر

زنگ زدم مطب ماما چنان بد حرف زد و چنان دادی زد سرم ک گریم گرفت، گفت قرص پرد رو قطع کردی قلبش وایساده ...

نه عزیزم این چه حرفیه دکتر من گفت ۱۲ هفته قطع کن

عزیزم چندم بهت وقت داده؟ به من ۱۲ هفته تمام وقت داده ۲۱ مهر

سارا جونم ان تی هم همون میری رویان؟

بعدِ انتی شما دکترتو عوض میکنی یانه همون رویان میری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم الان سرزنش فايده اي نداره ولي واقعا خوردن يدونه قرص اينقدر اذيتت ميكرد كه سرخود قطع كردي؟ من ه ...

چیکا جون من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم گفت ۱۲ هفته قطع کن میترسم قطع کنم

شما هم میزنی هنوززززز؟ استرادیول میخوری؟؟؟ شیاف؟؟؟

نه من تو انتقالای قبلیم امپول داشتم این دفعه شیاف دارم

استرادیول هم نمیخورم 

سارا جونم ان تی هم همون میری رویان؟ بعدِ انتی شما دکترتو عوض میکنی یانه همون رویان میری؟

آره گلم همونجا میرم ان تی

نه گلم فعلا که قصد دارم همون رویان برم