2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
سلام متاسفانه خوشخبر نیستم سونوگرافی گفت 6هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده و باید یه هفته ...

نیکاد جونم ناراحت نباش عزیزدلم زود رفتی دورت بگردم من شنیدم تا ۹ هفته وقت هست قلب جنین تشکیل بشه عزیزم مطمئنم هفته دیگه بری صدای قلب نازشو میشنوی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام سارادلارام جون نه سونو گفت 6 هفته و 5 روزی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده باید دو هفته دیگه سونو بشی ...

نیکاد جون شما تاریخ انتقالت کی بوده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکاد جونم بیا خوشحالمون کن، بسلامتی صدای قلب نازشو شنیدی عزیزم؟

حالم بده ماشاله جون نه قلبش تشکیل نشده گفت 6 هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلب تشکیل نشده جواب سونورو بردم پیش دکتر خودم گفت دو شنبه هفته اینده بیا پیش خودم برات سونو انجام بدم ببینیم قلبش تشکیل میشه یا نه 😭😭 انگار اب سرد ریختن روم حالم بده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حالم بده ماشاله جون نه قلبش تشکیل نشده گفت 6 هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلب تشکیل نشده جواب سونورو ب ...

دورت بگردم من مطمئنم هفته دیگه بری حتما میشنوی ۶ هفته واقعا زوده خیلی به ندرت هستن این موقع میشنون 

خواهر من ۲تا بچه هاشو تو ۸ هفته بود صدای قلبشونو شنید 

حالم بده ماشاله جون نه قلبش تشکیل نشده گفت 6 هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلب تشکیل نشده جواب سونورو ب ...

نیکاد جونم تشکیل شده خیالت راحت ولی الان انقدر ضعیفه شنیده نمیشه 

نیکاد جونم ناراحت نباش عزیزدلم زود رفتی دورت بگردم من شنیدم تا ۹ هفته وقت هست قلب جنین تشکیل بشه عزی ...

چطور ناراحت نباشم تا هفته دیگه تشکیل نشه چیکار کنم دارم دق  میکنم چرا اینجوری شد دلم گرفته برام دعاکنن محتاج دعای همتون هستم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چطور ناراحت نباشم تا هفته دیگه تشکیل نشه چیکار کنم دارم دق  میکنم چرا اینجوری شد دلم گرفته برام ...

ببین منم سر دخترم شش هفته و یک روز رفتم تشکیل نشده بود ولی دکترم گفت جون کیسه زرده تشکیل شده جای نگرانی نیست هفته دیگه بیا هفت هفته و سه روز رفتم تشکیل شده بود تو هم نگران نباش قطعا تشکیل میشه عزیزم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
نیکاد جون کیسه زرده تشکیل شده بود؟

نمیدونم چیزی نگفت فقط گفت قلب تشکیل نشده کیسه زرده چیه با ساک بارداری فرق داره؟؟ اگه کیسه زرده نداشته باشه یعنی قلبشم تشکیل نمیشه؟

چطور ناراحت نباشم تا هفته دیگه تشکیل نشه چیکار کنم دارم دق  میکنم چرا اینجوری شد دلم گرفته برام ...

بخدا که منم خیلی ناراحت شدم عزیزدلم😭😭😭 خدارو قسم میدم به غریبی امام حسن نگاه ویژه بهت بکنه الهی هفته دیگه صدای قلبشو بشنوی عزیزم 

نمیدونم چیزی نگفت فقط گفت قلب تشکیل نشده کیسه زرده چیه با ساک بارداری فرق داره؟؟ اگه کیسه زرده نداشت ...

کیسه زرده با ساک فرق میکنه 

نه اینکه قلبم تشکیل نشه ولی احتمال بارداری پوچ بیشتر مطرح میشه ولی وقتی کیسه زرده هم تشکیل شده باشه احتمال بارداری پوچ کمتره  این چیزیه که دکتر من اون زمان گفت الانم مطمعنم تو زود رفتی شش هفته زوده گاهی تشکیل میشه ولی گاهی هم دیر تر میشه

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام متاسفانه خوشخبر نیستم سونوگرافی گفت 6هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده و باید یه هفته ...

عزيزدلم تا ٩ هفته وقت هستش براي تشكيل قلب توكلت به خدا باشه فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
خوب خداروشکر جذب شده؟؟ مال من کوچیک بود۷/.سی سی بود نمیدونم قطع شدن لکه بینی نشونه خوبیه؟؟؟

نه برا من دفع شد 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗