2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
عزیزم شما هماتوم داشتی لکه بینی دارید یا با سونو متوجه شدید فقط  من هم هماتوم دارم الان۵روزه ل ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم 

چون خودم هماتوم داشتم خیلی نگران بودم 

نترس فقط استراحت کن خونریزی لکه بینیت ک قط شد استراحتتوو ادامع بذه خودش یا جذب میشه یا بصورت خون سیاه دفع میسه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم روز 7تازه گوشی داغون نشون نمیده 

مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍😍😍خیلی خوشحالم برات ایشالا با یه بتای توپ دوباره خوشحالمون کنی💃💃💃💃

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم چرا نشه، دوست من ۳۸ سالش بود، پانکچر چهارم و انتقال پنجم مامان شد، قبلا هم گفتم اینجا، سه تا ب ...

جدی 🥺 چقدر صبرررر داشته، من همه ش فکر می کنم اینبارم اگر نشه دیگه نمی کِشم بخوام برم سراغ پانکچر چهارم.
خداروشکر واقعا، الان سه قلو داره یعنی؟😍😍😍

جالبه، انگار جنینها یهویی همه باهم بدون مشکل یا مشکل دار میشن...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بادانایی

مبارکت  باش ایشالا مثبت میشی یه عالمه خوشحالمون میکنی برا سرما خوردگیت بخور بده منم انتقال قبلیم سرما خورده بودم زنگ زدم بهشون گفتن استامینوفن ساده بخور منم حوهسم نبود 500 دی خوردم برو دکتر بگو حامله ای دارو بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اره عزیزم منم لکه بینی داشتم تازه مثبت شدم لکه بینی شروع شد وقتی رفتم پیش دکترم گفت باید سونو بشی که ...

بله درست میگی چون ۷روز پیش که جذب نشده بود هنوز داشتم ولی بازم توکل برخدا انشالله مال شمام به زودی جذب شه

میگم عزیزم من بتام ۵۲ بود شده ۱۰۶ بعد ۴۸ ساعت خوبه رشدش

بله عزیز دوبرابر شده خب ،خوبه

با مرکز تماس بگیر شاید اونا لازم بدونن دوباره تکرار کتی اما بعید میدونم بگن دوباره آزمایش بدی ،مبارکه

عزیزم ببخشید من جواب دادم  چون خودم هماتوم داشتم خیلی نگران بودم  نترس فقط استراحت کن خو ...

عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی من لکه بینی داشتم چندروزه قطع شده تا دوروز پیش استراحتم تقریبا مطلق بود روزی کلا۵باربرای غذاو دستشویی پامیشدم ولی دوروزه یه کم استراحتم کم شده بیشترازجاپامیشم ایراد داره؟؟

بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو ...

عزیزم انوکسا رو آروم تزریق کن سوزنتو 90درجه بگیر قبل از تزریق با دوتا انگشتت گوشت شکمتوجمع کن تا امپولت تموم نشده پوستتو ول نکن بعد بهترین جای تزریقشم 2سانت بغل ناف ب سمت پهلوهاس 

من خودم اول 5سانت با فاصله از ناف میزدم همیشه کبود بود فاصله رو که کم کردم درست شد الان یه مدت به بازو یا رون پات بزن تا کبودی شکمت خوب بشه 

خانوما میگم من یکم لکه بینیم بیشتر شده  قبلا فقط رو دستمال بود الان میرم دستشویی تو دستشویی هم ...

من تو بارداری اولم هماتوم داشتم عزیزم ،ماه پنجم بود شرشر خونریزی با گریه رفتم سونو ،دکتر گفت هماتونه اصلا نگران میزان خونریزی نباش گاهی کم گاهی زیاد باید تخلیه شه ،فقط گفت استراحت کن تا سخت نی نی نشه و بهت فشار نیاد ،شیافمم زیاد کرد ،فقط همین ،بخیر گذشت شمام نگران نباش

😂😂😂😂 خدا کنه تادیه شهید ندادیم این روزا بگذره😂😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله درست میگی چون ۷روز پیش که جذب نشده بود هنوز داشتم ولی بازم توکل برخدا انشالله مال شمام به زودی ج ...

انشاالله عزیزم هردومون زودی از دست این هماتوم و لکه بینی راحت بشیم و جذب بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏