2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم برا منم میخونی 😢

سلام هدیه جانم بله عزیزم چرا که نه حتما برات میخونم همین امشب الهی که هرچی تو دلته خدای حسین بهت بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم اشكالي نداره انشالله صداي قلب نازش برات ١٢٠ سال بتپه😍

فدات بشم الهی با دعای خیرت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چشم عزیزم والا یه هاله داره تا آزمایش ندم باورم نمیشه 

نه عزیزم باورکن اگه زیر یه دقیقه باشه انشاءالله که بسلامتی باشه عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من ب خاطر سرماخوردگیم عطسه های خیلی بدی دارم جوری ک تخمدانام تیر میکشه بااین وجود ب نظرتون چ اتفاقی ...

وای این مشکل منم هست 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بچه ها، کسی اینجا بوده سنش بالای ۳۵ سال باشه و سه بار پانکچر شده باشه و بعد انتقال موفقیت آمیزی داشت ...

عزیزم چرا نشه، دوست من ۳۸ سالش بود، پانکچر چهارم و انتقال پنجم مامان شد، قبلا هم گفتم اینجا، سه تا براش گذاشتن، تو دلش شده بود چهارتا🥰البته به دلیل مشکل فشار خونش یکی رو  دکتر اجازه داد نگه داره

هر بار من غمگین میشم، میگه منو ببین و امیدوار باش

البته اون همسرش مشکلاتش زیاد نبود ولی خودش همه جور مشکلی داشت بنده خدا

الهی که فردا بری صدای قلب نازشو بشنوی وتا ۱۲۰ سال قلبش بتپه  برامنم دعا کن عزیزم صدای قلبشو بش ...

انشاالله عزیزم ممنون پناه بر خدا انشاالله شمام میری صدای قلبشو میشنوی ایشالا قلبش 120 سال بتپه برات 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم نگران نباش استراحت میکنی؟ عزیزم حتی غذا هم درست نکن فقط واسه دستشویی بلند شو

اره همش استراحت میکنم و دراز کشیدم غذام مادرشوهرم برام میاره فقط کارای ساده خودمو انجام میدم همین اخربار که با مرکز تماس گرفتم گفت فقط اگه خدای نکرده خونریزی کردی خطرداره و باید بری سونو دادم دست خدا خودش هوای این جوجه رو داشته باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ماشالله الان بچش داره میره چهار سال یادمه زنگ زد گفت سقط شد اینقدر خونریزی داشت ولی بخاطر هماتوم بود ...

ای خداروشکررر خدا حافظ و نگهدار نی نی های همه باشه اونم ماهایی که این همه سختی میکشیم تو این راه دلم به بززگی خدا قرصه حواسش به این جوجه هست 

خانوم ها 

برای شروع سیکل روز سوم پریود مراجعه کنیم دیره؟؟

فکر میکردم پری روز سوم بیاد و چهارشنبه میشد روز دوم که وقت گرفتیم

اما امشب چند لک اومده. نمیدونم فردا به لکه بینی بگذره یا پری بیاد... 

فردا بریم یا چهارشنبه؟

سه شنبه تعطیله و مرکز نیستن  

برای شروع سیکل پانکچر

؟؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

من دونر دارم 

و دونر را خودم معرفی کردم و خودم میبرم و میارمش

با توجه به قرص ها ، فکر می‌کردیم سه شنبه باید پریود شه. الان لک دیده. میترسم فردا بریم هنوز پریود نشده باشه درست و حسابی

از طرفی فردا برای جفتمون خیلی سخته رفتن

اگر چهارشنبه بشه روز سوم ، دیره؟؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من دونر دارم  و دونر را خودم معرفی کردم و خودم میبرم و میارمش با توجه به قرص ها ، فکر می‌ک ...

نه عزیزم دیر نیست به منکه میگفتن روز ۲ یا ۳ پریودی بیا 

اره همش استراحت میکنم و دراز کشیدم غذام مادرشوهرم برام میاره فقط کارای ساده خودمو انجام میدم همین اخ ...

نگران نباش عزیزم خدا خودش مواظب جوجه هامون هست

ان شاالله زود جذب شه خیالت راحت شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍