2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو زد؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ب نظرم سیکل انتقال خیلی آسون تره تا دوباره بری پانکچر و عوارض کمتری هم داره شانست رو امتحان ...

مرسی عزیزم توکل به خدا با دعای شما دوستان

امروز دکترم گفت دو مرحله ای برات انتقال میدیم سه تا سه روزه یکی هم میذاریم بلاست بشه البته ماه آینده تا خواست خدا چی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب خاطر سرماخوردگیم عطسه های خیلی بدی دارم جوری ک تخمدانام تیر میکشه بااین وجود ب نظرتون چ اتفاقی ...

عزیزم نگران نباش اتفاقی نمیفته منم خیلییی عطسه میکردم ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها خوبین؟

بچه ها دوستان کدوم مرکز میگفتن روز یک تا پنج انتقال آناناس رو به پنج قسمت تقسیم کنیم و روزانه یه قسمتش رو بخوریم؟ یادتونه کدوم مرکز بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو ...

بله عزیزم من همش به بازو میزنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره عزیزم میفهمم.  کم مونده تا سونو قلب ان شاالله همه چی خوب پیش  میره     راس ...

😂😂😂😂

خدا کنه تادیه شهید ندادیم این روزا بگذره😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره عزیزم میفهمم.  کم مونده تا سونو قلب ان شاالله همه چی خوب پیش  میره     راس ...

حتما عزیزم  پیج اینستای این خانوم که گفتید و فالو میکنم 😉

سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها دوستان کدوم مرکز میگفتن روز یک تا پنج انتقال آناناس رو به پنج قسمت تقسیم ...

عزیزم یکی از خانما که مریض دکتر کتابی بیمارستان مهر بود بهش گفته بود یه جای دیگه هم بود که من یادم نیست

بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو ...

اره دکتر بمن گفت یا بازو یا دور ناف 

اما بازو دردش بیشتر از نافه

اره دکتر بمن گفت یا بازو یا دور ناف  اما بازو دردش بیشتر از نافه

واسه من دور ناف کاملا کبوده یعنی آمپولو که میزنم گریم در میاد