2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نگران نباش عزیزم خدا خودش مواظب جوجه هامون هست ان شاالله زود جذب شه خیالت راحت شه

انشاالله عزیزمم ممنون اره خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله عزیزمم ممنون اره خدابزرگه

عزیزم شما هماتوم داشتی لکه بینی دارید یا با سونو متوجه شدید فقط 

من هم هماتوم دارم الان۵روزه لکه بینیم قطع شده میخوام بدونم نشانه جذب هماتوم هست یا ربطی نداره؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هماتوم داشتی لکه بینی دارید یا با سونو متوجه شدید فقط  من هم هماتوم دارم الان۵روزه ل ...

اره عزیزم منم لکه بینی داشتم تازه مثبت شدم لکه بینی شروع شد وقتی رفتم پیش دکترم گفت باید سونو بشی که سونو انجام داد گفت هماتومه منم 5 روز قط شده بود وقتی دوز داروهامو زیاد کرده اما دوباره سروکلش پیداشده این یکی دو روز دوباره لک داشتم باوجود اینکه استراحت میکردم فک کنم فقط با سونو معلوم میشه هماتوم هنوز هست یا جذب شده حالا ایششالا مال شما جذب شده عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واسه من دور ناف کاملا کبوده یعنی آمپولو که میزنم گریم در میاد

عزیزم احتمالا تند خالی میکنی.باید خیلی آروم آروم موادشو خالی کنی اینجوری کبود نمیشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم احتمالا تند خالی میکنی.باید خیلی آروم آروم موادشو خالی کنی اینجوری کبود نمیشه

وایی لامصب البته من هپارینه ن خالی کنی کند خالی کنی هرجور بزنی اون کار خودشو میکنه من روزی دوتام دارم😭😭😭😭

عزیزم یکی از خانما که مریض دکتر کتابی بیمارستان مهر بود بهش گفته بود یه جای دیگه هم بود ک ...

فکر میکنم طوطیا هم که اصفهان میکرو شد دکترش گفته بود آناناس بخوره

نت سرچ کردم بعضی جاها نوشته خوبه بعضی جاها گفته زیاده روی نشه ضرر داره

سایت مام هم نوشته خوردن آناناس و نشاسته مشکلی نداره ولی نگفته خوبه

بنظرت مصرف کنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والله تخمک کشی ۸۲۰۰ حدودا ۴ملیون دارو ۱۸۰۰هم فریز حدودا ۱۵۰۰هم سنو و ازمایش کرونا 

چقدر زیاده 

شما چون تعیین جنسیت بودید انقدر شد یا کلا هزینش بدون تعیین جنسیتم همین حدوداست؟

واسه من دور ناف کاملا کبوده یعنی آمپولو که میزنم گریم در میاد

آخییییی عزیز دلم 

من اوضاع باسنم ریخته بهم انقدر خاروندم خون میاد😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من ب خاطر سرماخوردگیم عطسه های خیلی بدی دارم جوری ک تخمدانام تیر میکشه بااین وجود ب نظرتون چ اتفاقی ...

کی انتقال دادی با کدوم دکتر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام هدیه جانم بله عزیزم چرا که نه حتما برات میخونم همین امشب الهی که هرچی تو دلته خدای حسین بهت بده ...

اگه جا داری برا منم بخون منم برات سلامتی فندقت ایت الکرسی میخونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان اینجا کسی هست اهل بندر عباس باشه و پیش خشاوی ای وی اف کرده باشه .

من بندری نیستم و نمیدونم دکتره خوبیه یا نه لطفا اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه ممنونم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏