2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
نمیشه مال من از همون اول دکتر گفت اهدایی خودم گوش نکردم حالا موندم تو دوراهی پی ارپی تخمدان برای چیه ...

پي ار پي تخمدان و سلول هاي بنيادي تخمدان حيف پول و وقت تلف كردن هستن و نتيجه اش ثابت نشده ، البته نظر دكتر انصاري پور بود شما به جاي اينكار چند بار برو تو سيكل شانگهاي با گونال اف ميتوني تعداد خوبي جنين جمع كنيد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تومحیط ازماشگاه شرایط قلیایی واسیدی مهم نیس؟واینکه تغذیه مهم باشه؟

چرا چون جنسیت ب پدر بستگی داره تغدیه هم مهمه ک آقا کم تحرکی نداشته باشه و اسپرم های پرتحرک زیاد داشته باشه بیشتر زنده بمونن و زود لقاح بشن

چون اسپرم های پرتحرک اکثرا حاوی کروموزم پسر هستن اما تو آزمایشگاه نمونه رو میگیرن بعدش تخمک کشی و... فاصله هست واسه همین بیشتر پرتحرک ها از بین میرن 

این قطعی نیس اما آمار اینجوریه ک جنین دختر بیشتر از پسر هست

امسال میکوبم 
حالا که ۳ تا جنین داری چرا ناامید هستین؟ امیدت به خدا باشه

چون احتمال داشتن جنین با جنسیت دلخواه من تو سه تا خیلییییی کمه اگه باشه هم فقط یبار شانس انتقال دارم ک اونم بگیره یا نه!!

بازم همه چی دست خداس اگه بخواد میشه

امسال میکوبم 
پي ار پي تخمدان و سلول هاي بنيادي تخمدان حيف پول و وقت تلف كردن هستن و نتيجه اش ثابت نشده ، البته نظ ...

سیکل شانگ های چیه؟دکتر خودمم گفت ثابت نشده است ولی تیری تو تاریکی شاید نتیجهدداد ولی سوالم اینه که برای این سری که تخمک کشی دارم نتیجه میده یا فقط برای پانکچر قبلیم که نتیجه ای هم نداد

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

ای جانمممممم مبارکه عزیزممممممم

نمیدونی چقدررررر خوشحالم واست انگار خودم مثبت شدم 

تبریک میگم عزیزم ان شالله بارداری خوبی پشت سربزاری  و گل پسری ها رو.دنیا بیاری و بهترین داداشا واسه آجیاشون بشن

بازم تبریک میگم خیلی خوشحالمممممممم

من رو هم توی لیست  دعاهات  جا بده عزیزم ممنونت میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله صدای قلب فندق رو بشنوی آره خداروشکر همش دعا میکنم تهوع داشته باشم😂😂😂😂 آره کلا زیاد ...

ممنون عزیزممم انشاالله .. اره اب خوردنو دستشویی رفتن خوبه نمیزاره عفونت ایجاد بشه خخخ همسر منم اینجوریه خوبیش اینه بیشتر سرکاره وگرنه دیوونه میشدم اینقد میگفت دراز بکش و بشین😂😂😂

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانم هایی که رویان میرین سونو رو هم میشه اینترنتی نوبت گرفت؟

بله میشه من چندباری گرفتم تو سایت خودش سونو میاره اونو انتخاب کن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان این دو هفته همش پیگیرتون بودم و پست ها میخوندم امروز انتقال داشتم خوشحال و سر خوش رفتم کلی هم منتظر موندم ولی جنین شناس صدام کرد گفت جنین هات گذاشته بودیم بلاست بشه از بین رفتن.

من ی نی دیگه جنین دارم گفت احتمالا اینا سه روزه برات انتقال میدن

هنوز نتونستم دکترم ببینم باهاش صحبت کنم به نظر شما برم از اول پانکچر کنم خودم و همسرم تقویت کنم تا جنین های بهتری بدیم؟ یا اینکه این نی انتقال بدم؟

سلام  بچها من امروز رفتم جواب انومالی رو بردم ،،ماما امروز میخاست صدای قلبشونو گوش بده ماله یکیشونو شنیدم ماله یکیشونو هرکاری کرد نتونستیم گوش بدیم،،به دکتر گفتم گفت جای نگرانی نیست پیش میاد واسه دوقلو سخته گوش کردن صدای قلب با این دستگاه وتواین هفته،،حالا خیلی نگرانم واسم اکوی قلب جنین نوشته،،دعا کنید واسم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏