2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
ببخشید عزیزم پیامتو دیر دیدم

قربونت

فکر کنم خداروشکر همه چی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چون مقاومت جنین دختر بیشتر از پسر هست و اینکه تحرک اسپرم خیلی مؤثره ک تو محیط قلیایی لقاح بشن و پسر ...

یا خداااااااا🙄🙄🙄🙄🙄

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایجان دلم خدارو هزار بار شکر  اره تنبلن والا  من شنیدم کلا بتای جنین پسر دیر بالا میره&n ...

من روز ۱۳ انتقال بتام ۲۵۰۰ بود

عاشق دخترم یعنی میشه دختر باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دقیقا مثل من هستی منم اول گفتن دو هفته دیگه برو سونو ولی وقتی لکه بینیم شروع شد و با مرکز تماس گرفتم ...

عزیزم دوشنبه میری سونو قلب؟

منم دوشنبه میرم قلبشو چک کنه یروز علائمم قطع شده بود استرس گرفتم ولی باز اومد علائم 

دوشنبه باید برم دوباره آزمایش بدم ببینم عفونت ادراریم خوب شده یا نه گفتم برم قلبشم چک کنه

عزیزم دوشنبه میری سونو قلب؟ منم دوشنبه میرم قلبشو چک کنه یروز علائمم قطع شده بود استرس گرفتم ولی با ...

اره عزیزم برا دوشنبه عصر نوبت سونو قلب دارم برام دعاکن خداروشکر سروکله علایم پیدا شد وگرنه با استرس خودتو اذیت میکردی نگفتم علایم میاد و میره نگران نباش دختر کارخوبی میکنی اینجوری خیالت راحت میشه انشاالله عفونتتم رفع شده فقط اب زیاد بخور من خیلی اب میخورم اینقد میخورم دم به دقیقه تو دستشویی هستم و گلاب به روتون ادرارم اینقد روشنه مثه آب شیره 😂😂کلیه ها کارکنه نمیزاره عفونت ادرار بیاد سراغ ادم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم تو این راه خیلی سختی کشیدم هشت ساله منتظرم

انشاالله زودی نتیجه بگیری شما کرد هستین؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خواهرای گلم توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه آی یو آی کردم دارم از درد شکم‌میمیررررررم😭😭😭😭😭😭م ...

عزیزم درد پریود داری ؟

مسکن نخور استراحت کن ببین بهتر نمیشی

اگه نشدی زنگ بزن از دکترت بپرس

منم 11 ساله این سه تا جنینی که دارم اخرین شانسه مادر شدنمه دیگه نه هزینه دارم نه دلشو دارم از اول شر ...

به حق جوادالائمه،  ان شالله این دفعه جواب میگیری  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اره عزیزم یه دختر دارم  هرچند تا بخوای pgd میکنن  خیلی گرونه فقط  برای من تقریبا ۱ ...

آخه شنیدم میگن تعدادجنینها بایدزیادباشه یعنی هرچه بیشتر باشه بهتره 

بسلامتی بگذرونی بارداریت خداحفظش کنه بچه‌های گلت

اره عزیزم برا دوشنبه عصر نوبت سونو قلب دارم برام دعاکن خداروشکر سروکله علایم پیدا شد وگرنه با استرس ...

ان شاالله صدای قلب فندق رو بشنوی

آره خداروشکر

همش دعا میکنم تهوع داشته باشم😂😂😂😂

آره کلا زیاد تشنم میشه اب میخورم همش

وای من مثلا شوهرم میاد خونه ببینه من مثلا سه بار میرم دستشویی دعوام میکنه چه خبره چقد بلند میشی از جات😂😂😂😂

کلا خیلی حساسه مثلا میشینم پاهامو یخورده جمع میکنم میگه پاهاتو دراز کن یا مثلا پهلو به پهلو میشم میگه چقد تکون میخوری بچه تبدیل به کره شد😂😂😂

دوستان من سره دخترامم قرانو ختم کردم از امروز شروع میکنم وهمه دوستانه تاپیکو تو ذهنم دارم اینو به دو ...

قبول باشه عزیزم التماس دعا

تازه دوساله رفتم ابن سینا قبلا جاهای دیگه میرفتم یه بارم lul کردم ابن سیناعمل پانکچر انجام دادم 8تا تخمک داشتم که بعد چند روز گفتتن تخمک ها واسپرم همه رو ریختیم دور به درد نمیخورده دکترم گفت تخمک اهدایی بگیر همسرت خوبه منم اسرار کردم که دوباره تکرار میکنم اون روز تا خود خونمون گریه کردم اصلا حالم خوب نبود این دفعه سینا فکت رو قبل پری شروع کرد بعد که سونو کرد گفت خیلی خوبه برای بار دوم رفتم پانکچرکه 18 تا تخمک داشتم 9تا جنین تشکیل شد که هایپر شدم برج 10پانکچر شدم قرار بود برج دو برم واسه انتقال که برج 12 دیگه پری نشدم طبیعی باردارشدم اصلا باورم نمیشدچهار بار رفتم عددآزمایش بتام همشش عالی میشد رفتم سونو جنین و دیدم با قلبش خییییلی لذت بخش بود دکتر گفت برو واسه صدای قلبش که سونو گفت رشدجنین متوقف شده چون ضعیف بوده الان سه ماه ازسقطم میگذره دارم ال دی میخورم پری بشم میرم واسه انتقال 

ومیدانم که تو میایی ...  چون تورا از خدایی خواسته ام   که همیشه در آخرین لحظات زندگی ام                 معجزه رانشانم داده    وهمچنان منتظر معجزه ام....
انشاالله زودی نتیجه بگیری شما کرد هستین؟؟

بله عزیزم

ومیدانم که تو میایی ...  چون تورا از خدایی خواسته ام   که همیشه در آخرین لحظات زندگی ام                 معجزه رانشانم داده    وهمچنان منتظر معجزه ام....