2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنون عزیزممم انشاالله .. اره اب خوردنو دستشویی رفتن خوبه نمیزاره عفونت ایجاد بشه خخخ همسر منم اینجو ...

آره واقعا این آخر هفته که تعطیله کلا خونس از الان غصم گرفته😂😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما میگما من چندبار در روز دلدرد میکنم گاهی خفیفه ولی گاهی چنان درد میاد که هرلحظه فکر میکنم خدای ...

عزیزم منم دوبار همچین دردایی گرفته

یک بارش نیم ساعت بود ک تقریبا دوبار بیهوش شدم و منتظر سقط بودم

اما خداروشکر چیزی نشد 

سونو هم بعدش دادم بچه م خوب بود

دکتر گفت درد شدید نیاز ب پیگیری داره 

سونوی اولیه رو دادی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین حتما حتما تا هفته 12 برو همون رویان اصلا ریسک نکن جای دیگه بری بعدش اگر شرا ...

سلام عزیزم بخوبیت ممنونم 

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مبارکت باشه منم دعا کن با این حال خوبت انشاالله دوقلون

سلام عزیزم دم اذانه کلی دعات کردم عزیزم به شرط لیاقت الهی که خیلی زود چشم انتظاریات تموم بشه 🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام  بچها من امروز رفتم جواب انومالی رو بردم ،،ماما امروز میخاست صدای قلبشونو گوش بده ماله یکی ...

ایشالله که همه چی خوبه

کدوم مرکز سونو رفتی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دقیقا مثل من هستی منم اول گفتن دو هفته دیگه برو سونو ولی وقتی لکه بینیم شروع شد و با مرکز تماس گرفتم ...

سلام نیکاد جونم خوبی؟

رفتم سونو کردنم گفت یه ساک بارداری ولی حرف از هماتوم اینا نزد حتی به دکتر گفتم گفت نه چیزی نیست فقط دوز دارومک زیاد کرد گفت اگه خیلی زیاد شد آسپرینتو قطع کن 

@سارایییی   سلام عزیزم من شکر خدا ازمایشم مثبت شد

عزیزم مبارکت باشه خیلی خیلی خیلی خوشحالم کردی انگار خودم مثبت شدم واسه منم دعا کن آبان میخوام برم تو سیکل دوباره دها کن این دفعه مثبت بشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا مثل من هستی منم اول گفتن دو هفته دیگه برو سونو ولی وقتی لکه بینیم شروع شد و با مرکز تماس گرفتم ...

آهاااا یه چیز دیگه هم گفت ۱۰ روز دیگه بیا برا ضربان قلبش😍😍😍

بله میشه من چندباری گرفتم تو سایت خودش سونو میاره اونو انتخاب کن 

دکتر مشایخی که دکتر خودمه نیست خودم یع دکتر انتخاب کنم 🤔 منم پریودیم افتاده تو این هفته که همش تعطیله😐

خدایا شکرت
عزیزم درد پریود داری ؟ مسکن نخور استراحت کن ببین بهتر نمیشی اگه نشدی زنگ بزن از دکترت بپرس

آره عزیزم از درد پریود بدتر بود رفتم بیمارستان الان کمی بهترم. تهوع و بدن دردم طبیعیه؟؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام دوستان این دو هفته همش پیگیرتون بودم و پست ها میخوندم امروز انتقال داشتم خوشحال و سر خوش رفتم ک ...

سلام

ب نظرم سیکل انتقال خیلی آسون تره تا دوباره بری پانکچر

و عوارض کمتری هم داره

شانست رو امتحان کن ایشالا ک با همینا باردار میشی

خیلی از دوستامون با جنینای گرید c و بی کیفیت باردار شدند

سلام  بچها من امروز رفتم جواب انومالی رو بردم ،،ماما امروز میخاست صدای قلبشونو گوش بده ماله یکی ...

ایشالا ک جنینات سالمن و هیچی نیست

خیلی وقتا ضعف توانایی کسیه ک سونوگرافی میکنه

خوب نمیتونه جای دقیق و موقعیت درست رو انتخاب کنه

نگران نباش

تو آنومالی ک مشکلی نبوده پس هیچی نیست