2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم

وای ساراجون من تیروئید بارداری گرفتم پرکار شدم دارو داد دکتر غدد میخورم خیللللی حالم بدمیشه خیلللی تپش قلب و تهوع برام دعاکن دارم میبرم دارم خسته میشم😭😭😭😭😭

چون لک دیدم روز سه یه کوچولو نمیدونم بخاطر اسپکلوم یا لک لانه گزینی 

انشاءالله که لانه گزینیه عزیزم به فال نیک بگیر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

مرسی پروانه جان خیلی دعام کن اسم راضیه هست روز 5انتقال هستم خیلی ممنون که به فکرم بودی انشاءالله بارداری راحت و سالمی تجربه کنی 

دوستان بادکشو تو پریودی وتخمک گذاری نباید انجام بدید

پروانه جون وقتی بادکش انجام میدیم شکممون خیلیییی قرمز میشه یا نه جاش خوب میشه آخه من پوستم سفید و خیلییی حساسه میترسم جاش بمونه نره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای ساراجون من تیروئید بارداری گرفتم پرکار شدم دارو داد دکتر غدد میخورم خیللللی حالم بدمیشه خیلللی ت ...

عزیزم مگه آزمایش دادی نرمال نبود؟ای بابا نگران نباش ان شاالله با همون قرص کنترل میشه

ناراحت نباش خوب نیست واسه خودت و نی نی 

ان شاالله بچه هامونو سالم بغل کنیم این روزای پر از استرس یادمون بره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خیلی مبارکه 😍 روز چند انتقال ۵۲ بودی ؟؟ دکتر نگفت تکرار کن دو روز بعد؟؟

من باید شنبه میدادم ازمایشمو ولی پنج شنبه رفتم روز دوازده جنیمم چهار روزه بود گفت فردا باید باز تکرار کنم

خوابت درست میشه پروانه نگران نباش انشاءالله بریم صدای قلبشونو بشنویم خیالمون یکم راحت بشه درست میشه ...

بابا خدا خودش داده خودشم نگهدارشه مطمین باش ولی فقط مغز اینا زیاد بخور میگن برذیه تشکیل قلب خیلی خوبه

سلام دوستای خوبم من امروز بی بی زدم بازم منفی شد نمیدونم چیکار کنم  توکل به خدا

دختر من روز دوازده به زور بعد دوساعت اونم با وجود امپول اچ سی جی  خط انداخت مطمین بودم برایه امپول بود اون خطم روز ۱۳ بیبی چکم مثبت شد حالا زوده که