2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046745 بازدید | 684544 پست
روز ۹ بود جنینام ۴ روزه بودن

بنظرم زوده عزیزم یکی دوروز دیگه باز بزن الهی که مثبت باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم پس منم همون یه دونه میذارم این مدل شما خیلی راحتتره دستت درد نکنه که گفتی

قربونت برم. ان شاالله ب لطف خدا سبب ساز بشه برامون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حلقه های سیب زمینی چه اندازه بود؟ یعنی به اندازه سایز لیوان یا کوچیکتر؟ بعد چوب کبریت رو روش میکاشتی ...

نه یکم کوچیکتر از لیوان که لیوان راحت بیاد روش. اره چوب کبریتو فک کن شمعه که فرو می کنی تو کیک  (سیب زمینی)

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=209991808]پس اگه ممکنه رشد کنن دعا کنید اونام رشد کنن شانسم بیشتر بشه انشالله تبریز مرکز آذرب ...

عزیزم بایدونه جنین باردارشدی؟ خداروشکرچقدرخدادوستت داره گلم منم سه تاجنین دارم خوشحالم انگاردنیارودارم فقط تنهانگرانیم اینه که برای یکبار انتقال میشه بازم خداروشکر

خوابت درست میشه پروانه نگران نباش انشاءالله بریم صدای قلبشونو بشنویم خیالمون یکم راحت بشه درست میشه ...

گلم دیدی هنوزفکروخیال همراهت هست بعدچطورمیخوای فشارت ادا درنیاره؟  

ولی عزیزدلم همتون قلب کوچولوهاتون می‌بینید بزرگ شدنشون عروس ودادمادشدنشون و...

خداروشکرکه نتیجه گرفتید  

متاسفم گلم خیلی ناراحت شدم عزیزم😔😔 ایشالا بزودی خبر بارداریتو بشنوم🙏

مرسی از محبتت، ایشالا برای تو هم به زودی این اتفاق رقم بخوره 🌼💫

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بنظرم زوده عزیزم یکی دوروز دیگه باز بزن الهی که مثبت باشه

عزیزم از نازنینnazi چه خبر؟ آزمایش داد به سلامتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

عزیزم مبارکت باشه و به سلامتی بغل بگیریش اگه لیستت جا داره اسم منم بنویس ممنونم 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
عزیزم از نازنینnazi چه خبر؟ آزمایش داد به سلامتی؟

والا خبر که ندارم پریروز یه بی بی چک زد منفی شده بود ظاهرا دیگه تاپیک نیومده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

پروانه اگه لیستت جا داره اسم نازنین nazi هم بنویس به نیتش بخون البته که انشاءالله همین انتقالش مثبت شده واز چشم انتظاری دراومده

گلم دیدی هنوزفکروخیال همراهت هست بعدچطورمیخوای فشارت ادا درنیاره؟     ولی عزیزدلم همتون ق ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️روم به دیفال فکر وخیال دیگه خودش میاد همش😅😅

نه دیگه کم کم قطع میشه دوباره هفته ات بره بالاتر سینه هات سنگین میشه منم همین بودم

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍