2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
نگران نباش عزیزم منم 15تا تخمک ازم گرفتن فقط 5تاش جنین شد خیلیا رو دیدم تعداد بالا تخمک داشتن 1دونه ...

آخه من شوهرم مشکل نداشت دکترم برامن گفت خیلی خوبه تعدادش اینا

اما مرکز گفتن کیفیت تخمک ها پایین بود حس میکنم دکتر تقویتی خوب ننوشته برام فقط روزی یه دونه فرتیل میخوردم😔

امسال میکوبم 
عزیزم شماهمونی که هفته پیش باهم سونو رفتیم قبل تخمک کشی؟همون که گفتین تخمکات ممکنه بیشتر بشن ؟

سلام دقیق یادم نیس ک باهم رفتیم یا نه اما آره هفته پیش اینجا گفتم ک تخمک ها ۱۰ تا هستن ممکنه بیشتر بشن یا نه رفتم سونو ک گفتن ۱۲ تا شده 

روز تخمک کشی هم گفتن ۱۵ اما چه فایده فقط ۳تاش جنین شده گفتن سه تا دیگه هم شنبه میگیم ک رشد داشتن یا نه😔😔یعنی اگه بشه فقط میشن ۶ تا جنین

امسال میکوبم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

انشالله خداوند نگهدارت باشه. اسم منم داخل لیست بزار 

خدایا شکرت

[QUOTE=209991808]پس اگه ممکنه رشد کنن دعا کنید اونام رشد کنن شانسم بیشتر بشه انشالله تبریز مرکز آذربایجان 

عزیزم نا امید نباش 

البته فرض به اینکه سه تا داری 

خداروشکر سه تا که کم نیس 

همونا برات میگیره 

من یه جنین داشتم والسلاااااام 

همون گرفت

خوشحالم و خداروشکر میکنم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره عزیزم . من رو هر حلقه سیب زمینی ی دونه گذاشته بودم. احتمالا زیاد باشه شاید بیشترم بمکه. نمیدونم. ...

حلقه های سیب زمینی چه اندازه بود؟ یعنی به اندازه سایز لیوان یا کوچیکتر؟ بعد چوب کبریت رو روش میکاشتی دیگه؟