2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست

سلام‌

روز تخمک کشی گفتن ۱۵ تا تخمک داری

امروز شوهرم رفته میگن ۱۵تا نبود ۹ تا بود اونم شش تا جنین شده ک سه تاش خوب رشد کردن میخوایم تعیین جنسیت کنیم اون‌یکی سه تا هم تا شنبه بمونه ببینیم چی میشه!!

حالا معلوم نیس از بین این ۶ تا مذکر هم باشه یا نه!

خیلی ناراحت و ناامید شدم  میگفتم حداقل ده تایی جنین میشه برام😥😔

امسال میکوبم 
عزیزم فکرکنم شما بامن انتقال دادین امروز روز پنجمتونه درسته؟؟عزیزم علائمی هم داری؟؟

سلام عزیزم من 4ام انتقال دادم ساعت 4غروب 

والا علایم خاصی ندارم روز سوم لک کوچیک دیدم که بچه ها گفتن شاید بخاطر اسپکلوم باشه الان شکم مثل پریودی سنگین شده یکم حالت پری دارم شما چی علایم دارید؟؟ 

راستی کجا انتقال دادی با کی؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مطب نیست مرکز ابن سینا هست اونام اپراتوراش اصن خوب جواب نمیدن میگن باید با خوده دکتر حرف بزنی فل ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 ،ببین در هر صورت باید دکترت جواب بده 

اگر بلد بودم حتما بهت میگفتم عزیزم

سلام عزیزم من 4ام انتقال دادم ساعت 4غروب  والا علایم خاصی ندارم روز سوم لک کوچیک دیدم که بچه ه ...

عزیزم منم ۴ساعت۲بعداظهر انتقال دادم.من شهرستانم مرکز ناباروری شهرمون رفتم.جنین سه روزه انتقال دادم.علائمی ندارم فقط بعضی وقتا مثل شما شکمم سفت میشه وگرنه دیگه عادی عادیم.ازاین همه عادی بودن میترسم.انشاءالله که خدا کمکمون کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم ۴ساعت۲بعداظهر انتقال دادم.من شهرستانم مرکز ناباروری شهرمون رفتم.جنین سه روزه انتقال دادم.ع ...

انشاءالله عزیزم کدوم شهری؟ چند تا برات انتقال دادن؟ 

منم دو تا بلاست انتقال دادن 

مرسی عزیزم خدا خیرت بده والله بادکشو بهم گفتی انجام دادم احساس میکنم خیلی اثر داشت

بادکش و من چهار روز مونده به انتقالم میشه انجام داد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ؟ ببین لووتیروکسین داشتی یا خودبخود پر کار شده؟ 

سلام زینبی خوبی 

گلم من روزی چهارتا  استرادیول میخورم الان یادم نمیاد دیروز دو تا خوردم یا چهارتا 

دکتر هم میگه اگه دو تا خوردی دوتا صبح بخور چهارتاشو شب اما من یادم نمیاد میشه دوتا اضافه استفاده کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاءالله به سلامتی عزیزم همه چی خوب باشه، اکو قلب جنین هم میری؟ دکترم گفته انجام بده چون ای وی اف ک ...

دکتر منم‌گفت بخاطر ivf بودنت اکو هم بده

منم با انومالی اکو قلب جنین هم دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دخترا کسی می‌دونه کمک کنه

من موندم دو میل اضافه بخورم یا نه

سلام زینبی خوبی  گلم من روزی چهارتا  استرادیول میخورم الان یادم نمیاد دیروز دو تا خوردم ی ...

نه وعده دیروز رو امروز نباید دوبرابر کنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشاءالله عزیزم کدوم شهری؟ چند تا برات انتقال دادن؟  منم دو تا بلاست انتقال دادن

عزیزم بوشهرم.سه تا انتقال داد.انشاءالله که جنین های شما لانه گزینی کرده باشن چون لک هم دیدی امیدوار باش عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم بوشهرم.سه تا انتقال داد.انشاءالله که جنین های شما لانه گزینی کرده باشن چون لک هم دیدی امیدوار ...

خدا کنه عزیزم 

کی برات آزمایش نوشته من 17یا 18میرم 

خدا کنه جفتمون مثبت بشیم