2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
آهاااا اومد 

سلام خیلی خوشحال شدم براتون خدا فرج خیر بده انشالله

بارداری خوب و راحتی داشته باشی مواظب خودت و فسقلی ها باش و از هر لحظه بارداری لذت ببر💜💜

برا منم دعا کن منم نتیجه بگیرم انشالله

امسال میکوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خودت چه کار کردی ازمایشو امروز بده شمام بابا یه روز زودتر که چیزی نیست الان من دو روز زود ...

سلام‌پروانه جان منتظر جواب آزمایش ک خوشحالمون کنی انشالله

دلم برات خیلی روشنه مثبتی حتما💜💜

امسال میکوبم 
رژیم پر پروتئین  رعایت کن. اگه ادرار کم باشه یعنی اب داره داخل بدن جمع میشه. حتما تا یک هفته مو ...

ممنون بابت راهنماییت💜

دکتر برام چند تایی دارو و آمپول نوشت الان بهترم گفت تخمدان هات بهترن اما تو لگنت یکم آب داری

امسال میکوبم 
@پروانه21    عزیزم خیلی تبریک انشالله ۹ماه بدون استرس بگذرونی و گل پسرتو بغل بگیری خیللل ...

ممنونم سنگک جونم الهی که شما نی نی تو صحیح وسلامت بغل کنی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من 5 هفته و 4 روز برای سونو ساک رفتم، 6 هفته و 4 روز برای قلب.

پس الان چجوری بفهمم چندهفته ام؟

فقط با سونو معلوم میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خیلی خوشحال شدم براتون خدا فرج خیر بده انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی مواظب خودت و فسق ...

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله که خیلی زووووود جواب چشم انتظاریاتو با یه بتای تپل مپل بگیری وخوشحالمون کنی عزیزم 

مبارکه عزیزم😍 ان شالله فرزند صالح و سالم نصیبت بشه بارداری راحتی داشته باشی

فداتم شوره جون الهی خیلی زود اونروزی بیاد که شما جواب آزمایش مثبتتو برامون میفرستی🤲🏻الهی آمین

مبارکهه ایشالا این دوران رو به راحتی و با سلامتی طی کنی

ممنون عزیزدلم انشاءالله

از خدا میخام که نی نی تو سروقت وصحیح وسلامت بذاره تو بغلت عزیزم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻الهی بارداریت راحت باشه

به ما گفتن یک هفته بعداز ازمایش مثبت بیایید البته تاریخازمایشی که دکتر زده 

آهااااا اووووووه چقدر دیر حالا من امروز زنگ میزنم میگم مثبت شدم ببینم چی میگن