2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046747 بازدید | 684544 پست

سلام بچه ها جونم مامان خانومای گل

واقعا خواستم تو یه پست جدا از تک تکتون تشکر وقدردانی کنم وبگم که دست بوسه تک تکتون هستم 😘😘😘

واقعا ممنونم از تبریکاتونو و دعاهای خیرتون درحقم الهی که انرژی مثبتش برگرده به خودتون و عاقبت بخیر بشین🤲🏻😘

خدا رو قسم میدم به پاکی ومظلومیت علی اصغر ۶ ماهه و رقیه ۳ ساله ی کربلا همه اونایی که چشم انتظار هستن خیلی زود این چشم انتظاریشون تموم بشه وخبر مثبتیشونو اینجا بگن وذوق کنیم واونایی که باردار شدن الهی که همشون بارداریه خیلی راحت داشته باشن ونی نی هاشونو صحیح وسلامت وبا دل خوش بغل کنن🤲🏻🤲🏻🤲🏻الهی آمین

ودر آخر بگم که همچنان محتاج دعای خیرتون هستم چون تازه اول راهم ومسلما دعای خیر شما باعث میشه این راهو به خوشی وسلامتی بگذرونم🤲🏻🙏🏻

منو از دعای خیرتون محروم نکنین عزیزای دلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میبوسمتون از راه دور 😘😘😘مرسی که هستین😍🤩🥰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم یزد  شوهرم بس که اصرار کرده پرونده تشکیل دادان گفتن دو ماه دیگه بیاین که من باید این ماه ...

انشاءالله که خیره عزیزدلم الهی که خیلی زود نتیجه بگیری 

من تهرانم ولی بچه ها تو تاپیک دکتر افلاطونیان تو یزدو خیلی اسمشو میارن ظاهرا راضی ان

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم عزیزم 🥰🥰🥰فقط سایز کوچیک نگیر زیاد استفاده نمیشه پسرمن ماهی ۵بسته پوشک استفاده میکنه هرچی ...

خدا پسرای خوشگلتو حفظ کنه نازنین جون، زیاد نگرفتم قربونت برم من از هرکدوم 3 تا گرفتم گفتن روزی 6 تا 7 کثیف میکنه دیگه،ای جان دلم خداحفظش کنه سلامت باشن همین کافیه سایزای بزرگ اخه تعدادش تو بسته کم میشه بیشتر مصرف میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
در کل قیمتش بالاست. حالا تومان یا یورو فرقی نداره، اینجا هم این قیمت به نظرم بالاست.  البته یه ...

دیدی چه حس خوبی داره، حسابی به چالش کشیدمتا،الان اطلاعاتت راجع به پوشک تکمیل شد😂😂😂 از الان پول واسه پوشکش کنار بذار حالا که اینجوریه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خییییلی ممنون گلممم راهنمایی میکنی اتفاقا خونه شیاف دارم ولی گفتم نکنه دوز پروژسترونمو بهم بزنه استف ...

لکه بینی مهم نیست عزیزم اما زبونم لال خونریزی داشتی دیگه مجبوری دوز پروژسترون رو بازم زیاد کنی با شیاف. ایشالله که اصلا استفاده نمیشه فعلا فقط استراحت کن بعد 12 هفته هماتوم دیگه خطرناک نیست چون جنین جاش حسابی سفت میشه اوایلش فقط مهمه که باید رعایت کنی حسابی

۱۵ تا داشتم سفت ک چی بگم انگار همین الان میخواد بترکه خیلی اذیتم دکتر هم گفت احتمال قوی هایپر میشی ...

عزیزم وضعیتت داره خطرناک میشه نگفتن کجا مراجعه کنی؟ ادرار به انداره اب مصرفی هست؟

خدایا شکرت
سلام بچه ها جونم مامان خانومای گل واقعا خواستم تو یه پست جدا از تک تکتون تشکر وقدردانی کنم وبگم که ...

مبارکه عزیز دلم خیلی خیلی خوشحال شدم 

یه مامان دیگه از لیست انتظار درومد خداروشکر

الهی به سلامتی زایمان کنی راجع به دکتر منم موافق حداقل تا سونو قلب تحت نظر پزشک مرکز باشید اونا از شرایط شما خیلی خیلی بیشتر اگاهی دارن

سلام دوستان من یکشنبه پانکچر شدم از همون روز شکمم مثل سنگ سفت شده،یبوست شدید دارم‌ حالا دو روزه هم ...

نه عزیزم طبیعی نیست شکم و تهوعت هم بخاطر هایپریه هم بخاطر یبوست که داروهای بیهوشی خودش یبوست رو تشدید میکنه

هرچه زودتر لاکسی ژل بخور و شیاف بزار که هرچی بیشتر یبوست بمونی بیشتر اذیت میشی 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین گلم قرص که یهو نباید قطع بشه اگر قرار بر قطع مصرف هست باید کم کم قطع بشه مثل ...

آخه مطب نیست مرکز ابن سینا هست اونام اپراتوراش اصن خوب جواب نمیدن میگن باید با خوده دکتر حرف بزنی فلانه بیساره هزارتا بهونه میارن که جواب ادمو ندن . منم نوبت بعدیم برای سوم پریودیم هست تا اون موقع قرصم تموم میشه 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم قبول دارم هرکدوم یه جور استرس داریم.از خدا میخام تمام استرستو هماتومت و همین چندروز از بین ببر ...

ممنون گلم برا دعای قشنگت انشاالله هممون بدون مشکل این دورانو بگذرونیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏