2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
چندتا تخمک داشتی؟ هایپر شدی احتمالا اگه شکمت بزرگ و سفت شده

۱۵ تا داشتم سفت ک چی بگم انگار همین الان میخواد بترکه خیلی اذیتم

دکتر هم گفت احتمال قوی هایپر میشی اما روزبروز عوض اینکه بهتر بشم بدتر میشم از دیروز تهوع شدید دارم‌

عصر میرم پیش دکتر اما خدایی خیلی سخت شده برام حتی حال ندارم پاشم آب بخورم

نمیدونم هایپر اینجوریه؟؟

امسال میکوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ببخشید یه مدت میخوام برم از همتون ممنونم تکتک دوستانی که خواهرانه به من کمک کردید قسمت من که ...

عزیزم مگه روزچندهستی؟ توکه به همه امیدواری میدی حالا خودت کم آوردی توکل بخدا کن صبرکن تابری آزمایش فدای توبشم

@پروانه   ۲۱

۱۵ تا داشتم سفت ک چی بگم انگار همین الان میخواد بترکه خیلی اذیتم دکتر هم گفت احتمال قوی هایپر میشی ...

هایپر شدی دیگه باید از روز قبل پانکچر شروع میکردی دوغ خوردن. حالا هم اگه رعایت نکنی خدای نکرده بدتر میشه و خیلی خطرناکه حتما سفیده تخم مرغ زیاد بخور با دوغ نباید بذاری یبوست بشی من اینقد رعایت کردم سریع خوب شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید من ماه بعد انتقال دارم دکتر از این ماه برام پرد ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین گلم قرص که یهو نباید قطع بشه اگر قرار بر قطع مصرف هست باید کم کم قطع بشه مثلا سه روز تک قرص بخوری 

سه روز نصف قرص 

سه روز یک چهارم

ولی ولی 

حتما زنگ بزن مطب اینو بپرس چون خیلی اهمیت داره بدونی تا کی باید استفاده کنی

اثر قرص تا مدت طولانی تو بدنت هست ولی در مورد تداوم مصرف خیلی بستگی به نظر دکترت داره

ممنونم گلم راستش از نظر خودم پولتی با خصوصی فرقی نداره اگه خدا نخواد خصوصی هم نمیگیره 

آره عزیزدلم اول وآخر فقط خدا حداقل این به من ثابت شد درکنارش خب هم دکتر هم تیم جنین شناس مهمه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزدلم اول وآخر فقط خدا حداقل این به من ثابت شد درکنارش خب هم دکتر هم تیم جنین شناس مهمه 

ممنونم عزیزم از راهنمایت من یه سوال دیگه دارم ببخشید اینقد میپرسم 

من ماه پیش فقط شوهرم برا تشکیل پروند رفت و بهش دارو داده خودم اصلا نرفتم. 

لازم هست خودم برم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
۱۵ تا داشتم سفت ک چی بگم انگار همین الان میخواد بترکه خیلی اذیتم دکتر هم گفت احتمال قوی هایپر میشی ...

کاش از روز اول رعایت میکردی هایپر نمیشدی نگران نباش بری دکتر دارو میده بهتر میشی ولی تا پریود نشدی کامل علائمت از بین نمیره

فدات شم ممنونم‌ الهی آمین. میشه بگی دارو چیا داشتی و این هیسترو و خراش انجام داده بودی؟ کدوم مرکز بو ...

مرکز که رویان میرم عزیزدلم هیسترو وخراشم انجام نداده بودم یعنی به دکتر گفتم هم هیسترو وهم خراش هم آزمایش ایمنی وانعقادی گفت نمیخاد الان، دارو هم روزی ۳تا استرادیول ۳تا متفورمین ۱ دونه آسپرین وپودر اینو فولیک وویتامین E وD هم تقریبا از ۱ماه ونیم قبل میخوردم چیز دیگه نداشتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزیزم از راهنمایت من یه سوال دیگه دارم ببخشید اینقد میپرسم  من ماه پیش فقط شوهرم برا تش ...

نه فدات شم این چه حرفیه راحت باش 

شما کجا میری که بدون شما برا شوهرت پرونده تشکیل داده؟

آخه رویان جلسه اول که میری حتما باید زوج برن پرونده تشکیل بدن دوتایی ویزیت خانم با دکتر زنان خانم آقا هم با دکتر اورولوژ آقا...

خودتم حتما برو زودی پرونده اتو تشکیل بده که درمانت شروع بشه انشاءالله بسلامتی

مرسی عزیز دلم. خدا برات حفظش کنه ❤❤❤

فدات بشم دعا کن برام که الان بیشتر از هروقتِ دیگه محتاجمبه دعای خیرتون

نه فدات شم این چه حرفیه راحت باش  شما کجا میری که بدون شما برا شوهرت پرونده تشکیل داده؟ آخه ر ...

عزیزم یزد 

شوهرم بس که اصرار کرده پرونده تشکیل دادان گفتن دو ماه دیگه بیاین که من باید این ماه برم درمانمو شروع کنم. 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
گلم برا ایمنی هست برا منم تجویز کرده بود دکتر ایمونولوژی و همینطور برای کسانیکه سابقه تیروئید دارن ا ...

عزیزم شما تاکرولیموس رو از چندروز قبل انتقال و چندروز بعد انتقال تجویز کرده دکترتون 

یعنی فردا زنگ بزنم مرکز ببینم چی میگه.شاید بگه اول ازمایش بده جمعه بعدش بگیر.حالا یه داروخونه داشته ...

عزیزم جمعه که تعطیله کاش فردا ازمایش بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍