2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

سلام ب همگی خانما خیلی خوشحال شدم بعضیا جواب ازمایششون مثبت شده 

وقتی میام  اینجا انرژی میگیرم از حال خوبتون انشاءالله هممون جواب بگیریم ☺️بحق  این ماه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم که هست معمولامینویسن

میدونم لازمه گفتم شاید مثه من تازگی داده باشی و لازم نباشه فعلا انجام بدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربانت  خدایا خدایااااااااا هممون بهت احتیاج داریم حضورتو حتی اللن تو گروه حس میکنم الحمدالله ...

آمییییین انشاالله عزیزم خدا به دل هممون شادی بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه قربونت برم هماتوم زمان میبره جذب یا دفع بشه با یکی دو هفته کوچیک میشه اما کامل از بین نمیره باز ب ...

خییییلی ممنون گلممم راهنمایی میکنی اتفاقا خونه شیاف دارم ولی گفتم نکنه دوز پروژسترونمو بهم بزنه استفاده کنم سرخود دیگه شیاف نذاشتم ولی شکرخدا بازم قط شد ممنون عزیزممم انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی و نی نی تو بغل بگیری

مبارکه عزیزممم به سلامتی این بتا برا روز چندمه؟؟

خیلی ممنون عزیزم دکتر ایمونولوژی داده بهت؟ عوارض خاصی نداشت؟ من سرچ کردم در موردش خیلی عوارض بدی ...

دکتر ایمونولوژی ارجاع داد به روماتولوژی چون آزمایشام مشکوک به روماتیسم بود اون برام نوشت. معدم داغون شده بود الان با معده پر میخورم اتفاقا دستم درد میگرفت خوب شد🤔😁

خدایا شکرت
خیلی ممنون عزیزم دکتر ایمونولوژی داده بهت؟ عوارض خاصی نداشت؟ من سرچ کردم در موردش خیلی عوارض بدی ...

گفته طولانی مدت بخور هنوز تو سیکل انتقال نرفتم  ان شالله این ماه میرم تو سیکل

خدایا شکرت
از زدنش میترسم انتقالم عقب بیوفته  از نزدنشم میترسم بعدانتقال کرونا بگیرم  لعنت به این کرو ...

من چون به خاطر لنفوسیت تراپی معطلم و انتقالم عقب افتاده رفتم دز اول رو زدم. توکل بخدا. واقعا ادم سردرگم میمونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱