2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
شمام شیاف و پرلوتون داشتی؟ چند هفته ۳۵ بود و کی ۴۳ شد؟ وقتی به ۴۳ رسید باز هم مصرف شیاف و پرلوتون رو ...

عزيزم من استراحتم زياده تو ان تي ٣٥ بود سركلاژ كردم پرولوتون نداشتم فقط شياف داشتم تو انومالي شد ٤٣. شيافو هنوزم اگر درد داشته باشم استفاده ميكنم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والله منم میخوام پنج شنبه برم اگه شوهرم بزاره از یه ورم میترسم مشکوک بزنه باز استرس دو روز ب ...

سلام پروانه جون خوبی

توسیکل پانکچر حین مصرف داروها میشه پیاده روی و ورزش کرد؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
قربونت برم عزيزدلم اره خدا كمكمون كنه انشالله. سيسموني تا جايي كه توان داشتم فعلا گرفتم راستش خيلي س ...

الهی به سلامتی بغل کنی فسقلارو

آره دوقلو واقعا خریدش سختتره خیلی چیزا باید دوتا باشه مبارکشون باشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
از 5 روز پیش که لکه بینی م قط شد دلم اروم شد گفتم حتما هماتوم نمونده ولی امروز دوباره لک دیدم استرس ...

نه قربونت برم هماتوم زمان میبره جذب یا دفع بشه با یکی دو هفته کوچیک میشه اما کامل از بین نمیره باز باید ادامه بدی، شیاف پروژسترون آزاده عزیزم همه داروخونه ها هم بره همسرت میتونه تهیه کنه یه بسته بگیر تو خونه داشته باش که اگه خدایی نکرده ادامه پیدا کرد استفاده کنی و استرس نگیری، عزیزمی کاری نکردم مواظب جوجه خوشگلت باش و حسابی استراحت کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نمیدونم، من تا حالا قیمتش رو چک نکردم، ولی الان یه سرچ زدم اینترنت، ۹۶ تایی رو با تخفیف آمازون داره ...

من تعداد پایینشو دیدم 5 یا 6 یورو بود قیمتش برای شما خیلی خوبه واقعا، ایشالله سال دیگه همین پمپرز رو بگیری واسه نینیت و یاد امروز بیوفتی که رفتی چک کردی قیمتشو😂😂

الهی به سلامتی بغل کنی فسقلارو آره دوقلو واقعا خریدش سختتره خیلی چیزا باید دوتا باشه مبارکشون باشه& ...

زنده باشي گلم همچنين خودت گل پسرتو صحيح و سالم بغل كني. اره اونم تو اين اوضاع افتضاح گروني. خدا به همه كمك كنه الهي❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
بعد یه سوال دیگه ببخشید ،روز چند  پریود هیسترو کردی ؟

روز۲۱

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها میشه کمکم کنید😔 من شنبه هفته پیش امپول دکا زدم که پریود نشدم ولی امروز پریود شدم چیکار کن ...

مگه اشکال داره عزیزم پریود بشی؟ چندتا دکا داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاالله خیره انشاالله خوشحالمون کنی  پروانه من دکتر برام آنوکسا تجویز کرد پیدا نمیکنم که

ای وای حالا کرونا ودردسر خ‌ودمون کمه کمیاب شدن داروم اومد روش ببین میتونی به جاش هپارین بزنی