2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فردا میرم مطبش برات میپرسم ازش یا میگم یه دکتر خوب معرفی بکنه من اینجور شنیدم ک دانایی ویزی ...

باشه ممنون🌼🌹

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام عزیزم خوبی نی نی هاخوبه خانمی ازت یه سوال دارم شمارفتی دکتربرات ازمایش نوشت؟اگه نوشت میشه عکسشو ...

سلام گلم تو خوبی ازمایش؟ منظورت از ازمایش چیه؟ من وقتی لکه بینی داشتم رفتم پیش دکترزنان که خودش سونو واژینال تو مطبش انجام میده سونو واژینال برام انجام دادگفت هماتوم داری اگه خدای نکرده شمام لکه بینی اینا داری برو یه سونو بده خیالت راحت بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بحق این روزای عزیز ،بحق همه نفسهای پاک ،بحق دعاهای مادران اسمانی و زمینی  تا سال دیگه همین روز همتون عکسای باحال بچه هاتونو بفرستین😭😭😭🤲🤲🤲🤲⁦🤲🏻⁩🤲🤲🤲🤲

از خدا بابت همه چیزی که بهممون داده و قدر دان نیستیم 

از بابت همه نعمتهایی که بهممون داده

خداااالللللای شکرتتتتتتتتتت 

خدایا ممنونم که تو گروه ما نظر داری 

خدایا من تواین گروه حست میکنم ممنونم خدایا که هممونو خوشحال میکنی

خدایا مممنونتتتتتتتم😭😭😭😭😭😭😭

دوستان خبر خبررر😍😍😍😍 بتا روز ششم انتقال 22🤩🤩🤩 دعا کنید عزیزای دلم دکتر کفت یا سه قلوی یا دو ...

ای جان مبارکه احتمالا چون جنینات 5 روزه س زود نشون داده خداروشکررر ایشالا به سلامت نی نی هاتو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام گلم تو خوبی ازمایش؟ منظورت از ازمایش چیه؟ من وقتی لکه بینی داشتم رفتم پیش دکترزنان که خودش سونو ...

منظورچکابه مثل قندتیروییدکم خونی واینجورچیزا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خداروشکرررررر 😍😍 کجا انتقال دادی؟ چند تا انتقال دادی؟ کیفیت جنین هات چطور بود؟

تبریز بیمارستان شمس 5تا جنین فریز داشتم به لطف خدا 3تاشون بلاست شد گرید جنین ها aوbبودن 

ولی بار سوممه 

انشالله بزودی همتتتون خبرای خوب بدین 

خانمی دلم برا تو هم روشنه نگران نباش مثبتی

ای جان مبارکه احتمالا چون جنینات 5 روزه س زود نشون داده خداروشکررر ایشالا به سلامت نی نی هاتو بغل بگ ...

قربانت 

خدایا خدایااااااااا هممون بهت احتیاج داریم حضورتو حتی اللن تو گروه حس میکنم الحمدالله سبحان الله

وتبارک الله الحسنن الخالقین

دوستان دلتونو خودتونو همه چیز رو از صمیم قلب بسپارید بخود خدا

دوستان خبر خبررر😍😍😍😍 بتا روز ششم انتقال 22🤩🤩🤩 دعا کنید عزیزای دلم دکتر کفت یا سه قلوی یا دو ...

وای جانم الهی قربونشون مبارکت باشه مامان خانوم با حال خوبت برای من و همه منتظرا دعا کن عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم منم تبریزم مرکز آذربایجان کحاست؟ دکترتون کیه؟

دکتر فریبا حضرتی خودش تو برج آذربایجان ۱۷ شهریور هست

اما کاراش رو تو جهاد دانشگاهی آذربایجان انجام میده

خیابان جام جم روبروی صداو سیما مرکز ناباروری جهاد هست(مابین دانشگاه تبریز و بیمارستان ۲۹ بهمن)

امسال میکوبم 
منظورچکابه مثل قندتیروییدکم خونی واینجورچیزا

عزیزم هیچی فعلا برام ننوشته من قبل انتقال همه  ازمایشت روتین که قبلا داده بودم از تاریخش گذشته بود دوباره تازه دادم که معلوم شد کم کاری تیروئید پیدا کردم و بهن قرص دادن دیگه فعلا دکتر برام ننوشت عزیزم شما به دکترت بگو لازم باشه برات بنویسه