2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دارچین۹۸ @عشق۱۱۰    سلام مامانیا حالتون خوبه انشالا؟  نی‌نی ها خوبن؟ 🥰

سلام عزیزم قربونت نی نیا خوبن من خرابم خراب🤭🤭😍😍😭😭دوتا بچه همزمان فراتر از تصوره سختیش 😬😬👶🏻👶🏻🤪🤪خودت خوبی😊😊😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اسپرم رو که میشه فریز کنند اما فکر می کنم فرش باشه بهتره. همسرت چقدر میتونه بمونه مگه؟ فقط زمان پانک ...

نمیدونم چطوری میتونه مرخصی بگیره و بیاد. درسته فقط یه روزه ولی اینکه همه چی رو هماهنگ کنیم و ایشون هم بخواد از آلمان بیاد کلی دنگ و فنگ داره. 

البته حداقل تا سه ماه دیگه نمیام. اول تنها میام که با دکتری که انتخاب میکنیم ویزیت بشم و بعد بقیه کارها. واقعا باید همه چی رو بررسی کنیم و هماهنگ کنیم.

سلام عزیزم قربونت نی نیا خوبن من خرابم خراب🤭🤭😍😍😭😭دوتا بچه همزمان فراتر از تصوره سختیش 😬😬👶🏻 ...

شماسرکلاژکردین اگه کردین استراحتتون درچه حدبودچندهفته زایمان کردین

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
@khanomiman    

خوب کلا میگن زور زدن واسه رحم و جنین خوب نیست من برگه زرد الو هم خیس میکنم شب صبح ناشتا میخورم اونم جواب داده برام

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
میگن برای منفی اول نیازی نیست احتیاج به ۳ بار سقط یا ای وی اف منفی داری ولی اصرار کن انجام بده. جون ...

از اون بابت مشکلی نیست فقط میخام دلیلشو بفهمم ولی نذاشت انجام بدم گفت نمیخاد

@khanomiman    

عزیزم اگه خیلی شدید شده میتونی شیاف گلیسیرین از داروخانه بگیری بچه های اینجا هم استفاده کردن گفتن خیلی خوبه ضرر هم نداره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانما بی‌بی چک چه مارکی خوبه؟ دقیق باشه؟

من مدیکور گرفتم 5 تا زدم همش درست بود و روز به روز پررنگ تر شد به نظر من دقیقه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم قربونت نی نیا خوبن من خرابم خراب🤭🤭😍😍😭😭دوتا بچه همزمان فراتر از تصوره سختیش 😬😬👶🏻 ...

عزیزم خدا رو شکر که بغلشون گرفتی خدا حفظشون کنه الهی خدا بهت قوت بده 🥰🥰

آره دوقلو خیلی سخته ببین هرجوری هست حداقل تا دوماه مامانا رو‌پیش خودت نگه دار بدون کمک نمون 😇