2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
گرنگهدارمن ان است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

واقعا همیشه به دهنمه که خدا خودش بده خودشم نگهدارشه ولی یه وقتا انگار یادم میره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چه اتفاقی خیالت راحت راحت

خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزدلم برامون دعا کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیلدا جان ساعت آمپولم ۳ بعدازظهر هستش الان ۱دونه دیگه بزنم اونوقت فردا دوباره همون ۳بزنم؟ مشکلی نمی ...

آره عزیزم الان بزن بذار لکه بینیت قطع بشه اگه سختت نیست روزی 2 تا آمپول جدا بزنی خوب جدا بزن اما چون جاش دردناکه میتونی از فردا 2 تارو باهم بزنی باز ببین خودت چجوری راحتی نگران نباش هیچی نمیشه فقط دوز و دیگه کم نکن اینو تموم دکترا میگن من نمیدونم اون ماما چجوری بهت گفته لکه بینی قطع شد آمپول و دوباره بکن یکی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره بايد بپرسم. نه گلم نزدم

پس چرا دکتر من گفته حتما باید بزنی اصلا این کزاز برای چیه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم سوالمو جواب میدین

عزیزم من نمیدونم سوالت چی بود 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
این داروها پدرمو دراوردن بخدا یبوستمم خیلی شدید شده .به نظرت برای جنینم مشکلی پیش نیومده؟

نه چه مشکلی ببین چی بخوری درست میشی مثلامن شیرمیخورم خوب میشم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

دوستان سلام، من تو سونو انومالی سرویکسم ۳۰ بود شکمی

بعد که رفتم جواب انومالی رو نشون دکتر زنانم بدم گفت شکمی خطا داره و بخواب واژینال سونوت کنم و سونو کرد و گفت ۲۸ سرویکست

دکتر گفت شیاف و پرلوتون مصرف کن و دو هفته بعد سونو بده تا مجدد سرویکست رو چک کنم و الان که سونو واژینال  دادم شده ۳۳

مگه میشه سرویکس زیاد بشه؟