2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
نسبتتون چیه؟آزمایش زنتیک داده بودین؟

پسرخاله دختر خاله ایم عزیزم، 

نه چون اون موقع ژنتیک نداده بودیم دکتر گفت باید سلفری بدی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان من امروز خیلی شدید دلدرد پریودی گرفتم رون پا و کشاله هم درد میکنه.حساب کردم روز ۱۲ انتقالمه د ...

سلام دوست خوبم، انشاالله که خیر، خیلی از دوستان چنین حالتی داشتند و به لطف خدا مثبت شدند به فال نیک بگیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم به دکترم گفتم انجام بدم گفت نیازی نیست نمیدونم چرا😐😔

میگن برای منفی اول نیازی نیست احتیاج به ۳ بار سقط یا ای وی اف منفی داری ولی اصرار کن انجام بده. جون و روان خودمون رو از راه نیاوردیم. هول ۳ پول آزمایش میشه. 

خدایا شکرت
عزیزم من چون ازدواجم فامیلی بود برام سلفری نوشتن هزینشم شد 3800 اگه براتون ننوشته نیازی نیست عزیزم ...

نیلدا جان عزیز میشه منو راهنمایی کنی

سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنین

من جمعه شب لک بینی با حجم زیاد داشتم زنگ زدم مرکز گفت تا وقتی قطع بشه آمپولتو دوتا کن حالا قطع شده بود من امروز یه دونه آمپول زدم ولی الان رفتم دستشویی دیدم خیلی خیلی کم رو پدم قهوه ای رنگه چیکار کنم آخه؟

آخه از چیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبین عزیزم من الان ده هفتمه خیلی عذر میخام یبوست شدید گرفتم خیلی ببخشید تو دستشویی مجب ...

عزيزم صبحا يه ليوان شير داغ بخور با انجير خشك خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️ 
دوستان من امروز خیلی شدید دلدرد پریودی گرفتم رون پا و کشاله هم درد میکنه.حساب کردم روز ۱۲ انتقالمه د ...

عزیزم زود بری آزمایش عددش  پایین باشه استرس میگیری وایسا همون روز 14 به بعد برو 

دردا هم طبیعیه عزیزم هممون این دردارو داشتیم نگران نباش و از مادرانگیت لذت ببر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم نباید دوز پروژسترون رو دوباره کم میکردی  باید با همون 2 تا آمپول ادامه میدادی چون هنوز ب ...

وای خاک تو سرم مامای احمق گفت اینجوری الان چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم صبحا يه ليوان شير داغ بخور با انجير خشك خيلي خوبه

وای چیکا توروخدا بگو چیکار کنم

سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنین

من جمعه شب لک بینی با حجم زیاد داشتم زنگ زدم مرکز گفت تا وقتی قطع بشه آمپولتو دوتا کن حالا قطع شده بود من امروز یه دونه آمپول زدم ولی الان رفتم دستشویی دیدم خیلی خیلی کم رو پدم قهوه ای رنگه چیکار کنم آخه؟

آخه از چیه؟

نیلدا جان عزیز میشه منو راهنمایی کنی سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنین من جمعه شب لک بینی با حجم ...

جوابتو دادم قربونت برم نگران نباش لطفا 2 تا آمپول رو ادامه بده و دیگه قطع نکن دوز پروژسترون از هفته 12 کم کم باید کم کنن نه تا لکه بینی قطع شد سریع دوز و نصف کنن

جوابتو دادم قربونت برم نگران نباش لطفا 2 تا آمپول رو ادامه بده و دیگه قطع نکن دوز پروژسترون از هفته ...

فدای محبتت بشم 

من ساعت آمپولم ۳ بعدازظهر هستش الان چیکار کنم؟

وای خاک تو سرم مامای احمق گفت اینجوری الان چیکار کنم؟

دور از جونت عزیزم چیزی نشده که اینجا مامانامون خونریزی قرمز داشتن اما نینیاشون تو بغلشونن

استرس برات اصلا خوب نیست دو تا آمپول رو ادامه بده اگه امروز 1 دونه زدی یکی دیگه الان بزن

از فردا همش 2 تا امپول باهم بکش به سرنگ و بزن

عزیزم زود بری آزمایش عددش  پایین باشه استرس میگیری وایسا همون روز 14 به بعد برو  دردا هم ...

بخدا عزیزم دردها اصلن برام مهم نیستن اگه مطمعن باشم مادرشدم همه دردی و بجون میخرم.خدا کمک کنه الهی.

دوستان یه همفکری به من میدید؟ من نظراتتون رو میخونم. ممنون میشم تجربه خودتون و احساستون درمورد دکترت ...

عزیزم انشالله که اینجا برات بهترینا رقم بخوره

نظر من اینه که با یه دکتر خوب تو مطب شروع کنی مطب رسیدگی به مریض بیشتر از مراکز هستش

بچه ها از دکتر اسرافیلی خیلی راضی هستن و همچنین دکتر انصاری پور 

بله همسرتون که دکتر ارولوژ میره ایشون نامه میدن و یه سری مراحل داره و اسپرمشون فریز میشه و باید تعهد محضری هم بدن اگه برای انتقال و پانکچرتون هم نیستن

که برید مراحل رو کامل براتون توضیح میدن

بخدا عزیزم دردها اصلن برام مهم نیستن اگه مطمعن باشم مادرشدم همه دردی و بجون میخرم.خدا کمک کنه الهی.

شما الانم مامانی و فقط باید از تک تک این دردا لذت ببری عزیزم، بیبی چک الکی مثبت نمیشه 3 سال تمام هرماه میذاشتم دریغ از یه هاله پس مطمئن باش مامان شدی

بچه ها من واكسن نزدم ميخوام بمونم بعداز زايمان بزنم بنظرتون بيمارستان براي زايمان گير ميده و كارت وا ...

چیکا جون از بیمارستان حتما بپرس چون شنیدم قراره تصویب بشه این قانون که بدون کارت نذارن بری

شما واکسن کزاز زدی عزیزم؟