2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
وا ما همون روز اول پول چهار تا رو گرفتن بعدش زگ زدن گفتن به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰ بریز بعد تعیین ک ...

وای چه بد!!

پس حتما باهاشون صحبت میکنم‌ ک اول تعیین بکنن

دعا کن حداقل ۶ تا مذکر باشن ک شانس انتقال بیشتری داشته باشیم

امسال میکوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هایپر شدم سومین پری بعد از تخمککشی برام انتقال دادن برایه سه تا نی۱۸۰۰شد

من خیلی دلم میخواست این ماه انتقال بدم اما شدنی نیس انگار

راستی برام چند تایی دارو اینا نوشته

از قبل هم حدودا ۱۵ روزه متفورمین با مکمل میخوردم

اینارو با داروهای جدید ادامه بدم یا قطع کنم؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد

امسال میکوبم 
چندباررفتی سونو؟ داروچی داشتی؟ همینطورمکمل چی خوردی قبلش؟

من از شروع سیکلم تا انتقالم ۸ بار رفتم مرکز شیش بارش سنو شدم و داروهم تقویتی فرتیل سی ام مولتی ویتامین اسپرین روال ژل ال ارژنین کیوتن ویتامین ای دی که بعد انتقال قطع کردم هپارینم ده روز قبل انتقال بعد هیستوم مترونیدازول و ازیترو مایسین برایه جلوگیری از عفونت استرادیولو بعد پریودی اینا یادمه خوردم ولی مواظب باش من کلا بعد هیسترو خونریزی داشتم میگفتن پریود میشی یه ذره خیلی کم خونم زیاد شد حدس زدم پریودیه رفتم یعنی اگه نمیرفتم میخوردم تعطیلات و پریود بعدی البته بعضی هام لک دارن ولی من کلا قطع نشد تا پریود شدم

عه گفتی زیر ۱۲هفته سونو نمیکنن همش منتظربودم ۱۲هفته بشی ، خداروهزارمرتبه شکر چه معجزه ی قشنگی ...ایش ...

مرسی عزیزم بله سونو نمیکنن ولی من رفتم یه مطب خصوصی که اونجاهم باید حتما ۸ هفته میشدم تا سونو کنند و از اونجایی که لکه بینی داشتم رفتم و خداروشکر همه چیز خوب بود و جنین سلامت. ایشالا واسه همه منتظرها معجزه بشه

و خدایی که در این نزدیکیست
وای چه بد!! پس حتما باهاشون صحبت میکنم‌ ک اول تعیین بکنن دعا کن حداقل ۶ تا مذکر باشن ک شانس انتقال ...

انشالله به حق ۵ تن کلی جنین پسر تپل مپل برات تشکیل بشه ولی داشتیمم با یه جنین پسر باردارشده مثل سزار رزقرمز رنگ فقط یه جنین داشتن به نظرم همش دست اوس کریمه وشانس

انشالله به حق ۵ تن کلی جنین پسر تپل مپل برات تشکیل بشه ولی داشتیمم با یه جنین پسر باردارشده مثل سزار ...

آره فقط دست ۷داس اگه یه لحظه بخواد برامون معجزه میشه

انشالله شماهم شنبه با بتای خوب میای و ۹ ماه دیگه دوقلو میاری

امسال میکوبم 
من خیلی دلم میخواست این ماه انتقال بدم اما شدنی نیس انگار راستی برام چند تایی دارو اینا نوشته از ق ...

خواهش میکنم راحت باش من متفورمینمو سر خود قطع کردم به دکترم گفتم گفت مثبتم بشی باید بخوری اصلا نباید قطع کنی به نظرم مکملم ببین انتقالت کیه از الان بخوای بخوری باید کلی هزینه ی مکمل بدی تا سه ماه دیگه

خواهش میکنم راحت باش من متفورمینمو سر خود قطع کردم به دکترم گفتم گفت مثبتم بشی باید بخوری اصلا نباید ...

آهان پس متفورمین رو بخورم مکمل رو نمی‌خورم چهارشنبه برم مطب ببینم چی میگه

حاجت روا بشی عزیزم💜💜

امسال میکوبم 
پس بذاراینجا ماهم ببینیم 😁😁😁

عکسشو گذاشتم ولی اصلا معلوم نبود بچه ها گفتن منفیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزدلم به دکترم گفتم انجام بدم گفت نیازی نیست نمیدونم چرا😐😔

عزیزم آزمایشت چیشد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم آزمایشت چیشد؟

الان زنگ زدم گفتن دکتر باید بیاد تایید کنه بهم جواب نگفتن بهتون میگم حتما مطمئنم میاد پایینتر😔😔

دنیا روسرم آوار شد چقد حس بدیه اول مثبت بشی بعد منفی😭😭😭