2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
غذا میره تو معده جنین میره تو رحم ربطی به هم ندارن من دوران انتقالمم جوجه زعفرونی خوردم ته چین خور ...

وای راست میگی بخدا.اصلا یه وضعی حساس شدم برای غذاخوردن.میگم نکنه طبعشون گرم باشه برای جنین بدبشه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم هیچ مشکلی نداره خاطرت جمع

زینبی جون عزیزم خوبی؟؟میگم دیروز ظهر انتقال دادم بعدش من همش نمیتونم یکسره بخوابم چون کارخونه هم هست ومادرشوهر پدرشوهره پیردارم مشکلی که نداره؟؟کارسنیگن یا خم وراست نمیشم فقط چیزای سبک.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلامت باشی گلم، الان بارداری؟ درخواست pgd تعیین سلامت از pgd تعیین جنسیت جداست و هزینه هاشون فکر می ...

نه من یه دخترخدابهم داددوسال پیش ای وی اف کردم.الان میخام تعیین جنسیت کنم میخاستم ببینم شرایطش چجوریه.ممنون که جواب دادید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
تومرکزبهتون ایرادنگرفتن که حتماکارت واکسن داشته باشید؟

ن به دکترم اطلاع دادم گفت دیگه موند برا بارداریت انشاالله 

چون اگه من واکسن میزدم مدت لنفو میگذشت 

پروانه جون هم واکسن نزدن چون تو سیکل انتقال بودن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه من یه دخترخدابهم داددوسال پیش ای وی اف کردم.الان میخام تعیین جنسیت کنم میخاستم ببینم شرایطش چجوری ...

خدا حفظش کنه گلم انشاالله نتیجه بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستان یه همفکری به من میدید؟ من نظراتتون رو میخونم. ممنون میشم تجربه خودتون و احساستون درمورد دکترتون رو بگید.

همسرم قبول کرده که واسه درمان بیاییم ایران.

فقط نمی دونم پیش کی برم و اینکه میشه نمونه اسپرم همسرم رو فریز کنند و ایشون برگرده، چون نمیتونه زیاد مرخصی بگیره. 

عزیزم انشاالله اینبار دامنت سبز بشه منم دوتا انتقال منفی داشتم اینبار بار سومم هست می‌خوام برم توکل ...

ایشاالله گلم مامان شی به زودی، 

کودوم مرکز میری؟! 

چند تا انتقال دادن هر دفعه برات؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم اگه دکترت نوشته ازخودش بپرس کجا   آزمایش بدی بهتره؟ بالاخره هردکتری ی آزمایشگاهی روق ...

ن گلم دکترم ننوشته 

جواب آزمایشم ک منفی شد خودم گفتم برم انجامش بدم. 

فقط رویان بهم گفتن جواب آزمایش بارداریت هر چی شد تماس بگیر به ما بگو منم تماس گرفتم فقط گفتن اول دوم پریودت تو آبانماه بیا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...