2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلفری رو از هفته 11 میشه انجام داد عزیزم تا اگه اشتباه نکنم تا هفته 18 هم وقت داره من خودم 11 هفته ...

من۲۵ام میشم 12هفته وقت غربالگری دارم‌همون روز سلفری هم میدم

ممنون عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا دوتافسقلی تودلته مطمین باش شکمتم تپلی میشه 🥰🥰ای خداااا دلم یه جفت دخمل نازخواست 😋😋😋😋

ایشالله خدا بهت بده حالشو ببری ایشالله😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خانما دکترم این سری هم بهم امپول پروژسترون نداده فقط شیاف داده چیکارکنم ب نظرتون خودم بگیرم بزنم اشک ...

منم اینبار تو انتقالم آمپول ندارم.منم نگران بودم ولی مقالات رو خوندم دیدم هیچ فرقی بین آمپول و شیاف و ژل واژینال نیست.

من قبل انتقال فقط شیاف داشتم بعدش ژل واژینال هم اضافه کرد

سلام عزیز دلم مبارکت باشه به سلامتی انشالله که چسبیدن به دلت و مامان شدی عزیزم.منتظر خبرای خوبتم

قربونت عزیزم انشاءالله 

خودتم انشاءالله به زودی بری انتقال و مادر بشی گلم 

عزیزم خدا عوضشو بده انشالله انشاالله  انشاالله که به زودی خبر بارداریتو بدی گلم  خدا دلت ...

خیلی ممنونم عزیزم 🌱💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به سلامتی مثبت شدی؟ مشکلت چی بود؟

بله عزیزم

مشکلم کیست اندومتریوز و چسبندگی لوله و اسپرم ضعیف

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشالله خداخودش مراقب همه باشه🤲

آره گلم توکل به خدا ولی سعی کن اغلب آفلاین باشی و از wifi استفاده کنی 

ترجیحا موقع خواب همونم خاموش کن، درسته نویزهای اطرافمون زیاد هست ولی بالخره هر چی کمتر بهتر

بچه ها گلابی موقعی که جنین انتقال دادیم بخوریم اشکالی نداره؟؟خیلی رو غذاها وسواس شدم😥

غذا میره تو معده جنین میره تو رحم ربطی به هم ندارن

من دوران انتقالمم جوجه زعفرونی خوردم

ته چین خوردم

کوکو سبزی که توش زرشک داشت خوردم

هیچی در حد تعادل بد نیست عزیزم انقد حساس نباش این وسواس فکری و استرس برات مضر تره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام.ببخشیداگه واکسن کرونانزنم وقتی بخام برم براانتقال مشکلی نداره یاایرادمیگیرن به خاطرنداشتن کارت ...

عزیزم اتفاقا چون مشکل قلبی داری حتما واکسن بزن گلم

ایراد میگیرن یا نه رو نمیدونم

ولی میدونم کرونا خیلی بی رحمه، واسه مادر باردار ریسک بیشتری داره، حالا مشکل قلبی کنارش دیگه بدتر

بزن عزیز دلم با خیال راحت واکسن بزن، واکسن ها سیف هستن

من که تا اخرین روزی که بی بی زدم پرنگ نشد که نشد الانم بزنم مطمئنم پررنگ نیست😂نگران نباش همینکه دوت ...

ندا جونم خداروشکر تیکرت رو به تک رقمی داره میره ها😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شما دیگه بی بی نزدی؟ فردا میتونی بزنی دوباره

نه فدات شم احتمالا فردا دوباره بزنم ولی همش ترس دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍