2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنون عزیزم بابت جوابت اخه منم ترکم ولی متوجه نشدم

.😍😍😍😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جون دلم عزیزم مبارکت باشه الهی با این حال خوشت براماها دعا کن مام مثبت بشیم

فدات بشم عزیز دلم 

ایشالا بزودی زود خبر مثبت شدنت و میدی 

روز چندی کی باید بری آز 

بی بی نزدی؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم  رفتم آز دادم مثبت بودم  از روز نهم هم بی بی مثبت شد ...

شکر خدا شکر خدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوباره دوستان من منفی شدم متاسفانه، انگار این بار هم قسمت نبود. از ته دلم از خدا می خوام همه ...

عزیزم خدا عوضشو بده انشالله انشاالله 

انشاالله که به زودی خبر بارداریتو بدی گلم 

خدا دلتو آروم کنه

سلام بچه ها  منم دیروز دو تا بلاست انتقال دادم التماس دعا

سلام عزیز دلم مبارکت باشه به سلامتی انشالله که چسبیدن به دلت و مامان شدی عزیزم.منتظر خبرای خوبتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات بشم عزیز دلم  ایشالا بزودی زود خبر مثبت شدنت و میدی  روز چندی کی باید بری آز  ...

امروز روز ۹ میشم هفته پیش شنبه انتقال دادم دیروز بی بی زدم یه هاله خیلی محوی افتاد حالا تا قسمت ببینیم آزمایش چی میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم عزیز دلم  ایشالا بزودی زود خبر مثبت شدنت و میدی  روز چندی کی باید بری آز  ...

الهی که نی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍