2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

سلام دوستاي مهربون و من منتظر سومين پريودي بعد از پانكچرم هستم ولي هنوز پريود نشدم ١٥ روز عقب انداختم و ازمايش و بيبي هم منفي بوده البته من pco هستم ولي اين مشكل عقب افتادن پريودي بعد از پانكچر پررنگ تر شد واسم

شما راه حلي دارين واسه اينكه پريود بشم

امپول و قرص هم نميخوام استفاده كنم ميترسم پريوديم بيفته به تعطيلات هفته اينده 

منم واقعا صبرم لبريز شده😭😭😭😭

پيشاپيش ممنون از راهنمايي هاتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چه کاری شما رو هیسترو کرد؟ برا خراش یا دیدن رحم؟گفت چند وقت بعد انتقال بده؟

هم خراش هم بررسی رحم

حدودا ۲۰ روز بعدش انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستانی که سلفری دادن چند هفته انجام دادن؟؟

سلفری رو از هفته 11 میشه انجام داد عزیزم تا اگه اشتباه نکنم تا هفته 18 هم وقت داره

من خودم 11 هفته و 4 روز انجام دادم دیگه آزمایش غربالگری رو انجام ندادم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام من امروزم بی بی زدم هاله انداخت نباید پر رنگ تر از دیروز میشد؟

من که تا اخرین روزی که بی بی زدم پرنگ نشد که نشد الانم بزنم مطمئنم پررنگ نیست😂نگران نباش همینکه دوتا خطه دیگه مثبتی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام.ببخشیداگه واکسن کرونانزنم وقتی بخام برم براانتقال مشکلی نداره یاایرادمیگیرن به خاطرنداشتن کارت ...

عزیزم من دیروز شنیدم که هرکی نزده تا ۲ هفته فرصت داره بزنه وگرنه هیچ امکانات عمومی بهش تعلق نمیگیره بازم حرف اینا حساب و کتاب نداره ولی خب شرایط طرفم مطمئنا خیلی مهمه اگه نتونی بزنی بحثش جداست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بتام شد ۱۵😭😭

اله جانینان عزیزم.🥺🥺🥺😔😔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدای تو عزیزم. انشالله برات بهترینها پیش بیاد 🌺

انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم.😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آهان چه خوب علت رو می دونید. همسر من دو سه بار پیش دو سه تا ارولوژ معاینه شده ولی در ظاهر مشکلی نداش ...

بله ما همون بار اول شهر خودمون که پیش دکتر خوب شهرمون رفتیم معاینه کرد اونم همین نظرو داد وقتی هم به رویان اومدیم دکتر اونجام بعداز معاینه همین و گفتن  

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام ممنون بابت راهنماییت درد دارم اما قابل تحمل هست فقط شکمم خیلی سفت شده انگار از داخل میخواد بتر ...

انشاالله که خیره گلم انشاالله همه چی برات بخوبی پیش بره من پیش دکتر معصومه دوپور

خانمی میتونم بپرسم معنی این کلمه ای که گفتین یعنی چی زبان کجاست

این زبان ترکی هست گلم مثل الهیی گفتن فارسی