2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046198 بازدید | 684503 پست
الهی به حق صاحب این شبا به زودی زود دلت شاد بشه وخدای حسین برات معجزه کنه چون براش کاری نداره بخدا ...

ممنون عزیزدلم مرسی واسه این همه دعای قشنگ 

انشالله واسه شماهم  مثبت بشه وماهم خوشحال میشیم 

خدابزرگه انشالله انتظارت دیگه تمومشه وچندروز دیگه باخبرخوش بیای فداتشم

موقعی که جنین انتقال دادیم برای دستشویی از آب سرد نباید استفاده کنیم؟؟

فک نکنم ربطی داشته باشه ببین با اب سرد راحتتری یا اب گرم من خودم کلا از اب سرد یا نهایتا اب ولرم استفاده میکنم با اب گرم فورا خارش و عفونت میگیرم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شنبه ۲۷ انتقال دادم دیشب میشد روز ۶ یا هفتم برامن قشنگ قهوه ای بود ولی زیاد بود دیشب ۲تا شیاف زد ...

آره عزیزم دقیقا منم همینجوری بودم واسه همین بهت گفتم احساس میکنم حتما مثبتی منم اولش خیلی زیادبود انقدر گریه کردم فکرکردم دفع شدن ولی دکتر گفت لک لانه گزینی بوده دقیقا یک روزونیم طول کشید

قربون دلت برم گلم خدا الرحمن الراحمینه جز خودش کسی رو‌نداریم 🙏🏻 بحق صاحب امشب که دلت شکسته انشالا ...

فدای تو عزیزم، 💚 واقعا ممنونم از حرفهای دلگرم کنندت، امیدوارم چند روز دیگه دست پر بیای و خوشحالم کنی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیییییلی امیدوار بودم برات عزیزم   ان شاالله بحق امام حسین ع بزودی خودش دلتو شاد کنه

قربونت برم عزیزم، امیدوارم به همین زودی خبر خوش مامان شدن رو بهم بدی 🌱🌺

سلام عزیزم متاسفم خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود مامان بشی گلم❤

سلام عزیزدلم، ممنونم ازت، من هم از ته دلم می خوام به زودی زود ازت بشنوم که مامان شدی 💚

مرسی عزیزم  یعنی دوبار پریود بشم دومین روز سومین پریودیم برم؟

من بعد منفی شدنم اولین پری رفتم سونو شدم ولی انتقالم و دوسه ماه صبر میکنم هم خون ریزیم خیلی زیاد بود هنوزم رحمم درد داره بعضی وقتا هم از لحاظ روحی نمیتونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فک نکنم ربطی داشته باشه ببین با اب سرد راحتتری یا اب گرم من خودم کلا از اب سرد یا نهایتا اب ولرم است ...

آهان گفتم شاید خوب نباشه آب ولرم بهترباشه .

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزدلم، ممنونم ازت، من هم از ته دلم می خوام به زودی زود ازت بشنوم که مامان شدی 💚

خیلی نارحت شدم برات خیلی سخته من فقط دو روز خوشحال شدم دو روز مادر بچه ای شدم که خیالی بود

امیدوارم خدا جواب دل شکستمونو بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انگار میبینم انقدر کمرنگه به زور نور گوشی واینا میبینم بخاطر همون گفتم شما ببینید چجوریه

عزیزم روز ۹ مثبت باشه خیلی پررنگ نیست منم روز ۹ خیلی کمرنگ بود روزای بعد گذاشتم پررنگ تر شد روز ۹در حد هاله بود 

واسه هر بدنی بتا بالا رفتنش فرق داره نگران نباش انشالله مثبتی 

استرس نداشته باش

انشالله مثبتی منم خوره ی بیبی چک دارم متاسفانه مریضشم وایی از دست این اچ سی جی که بد جور دستو پامو ب ...

عزیزم ایشالله مثبتی دوتا پسر قندعسل خدا بهت بده

منم دقیقا همینجوری بودم تا روز ۹ انتقال به زور خودمو نگه داشتم بی بی نزنم منم بخاطر هاش سی جی زودتر نمیزدم دوست داشتم هرروز بزارم بی بی چک