2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خدارو شکر تبریک میگم عزیزم جنین چند روزه انتقال دادی؟ علائمی داشتی؟ منم روز ۵ هستم هیچ علائمی ندار ...

منم هیچ علامتی نداشتم وندارم وباردارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام دوباره دوستان من منفی شدم متاسفانه، انگار این بار هم قسمت نبود. از ته دلم از خدا می خوام همه ...

عزیزم انشالا سری بعد مثبت میشی 

روز چندم رفتی آز 

بتات چند بود

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای عزیزم چقدر منتظر خبر خوبت بودم 😭 خدا کمکت کنه خدایا من دیگه طاقت ندارم 

عزیزم امیدوارم ایندفعه خبر خوش رو تو بدی بهمون.  خدا بزرگه، می رم برای پانکچر سوم ایشالا 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم انشالا سری بعد مثبت میشی  روز چندم رفتی آز  بتات چند بود

ممنونم

بتا یک بود و روز ۱۳ تمام شده بود

عزیزم امیدوارم ایندفعه خبر خوش رو تو بدی بهمون.  خدا بزرگه، می رم برای پانکچر سوم ایشالا 🌱

سلام عزیزم

خیلی سخته منفی شدن

خصوصا وقتی قراره از اول شروع کنی

دست از تلاش برندار

تا خدا هست امید هست 

تو در حد توانت با توکل بر خدا  مسیر رسیدن به آرزوی  مادر شدن رو ادامه بده 

خدای بزرگ و مهربون تلاشت رو بی نتیجه نمیذاره

هرچند به حرف آسونه و به عمل سخت

ولی هیچ وقت نا امید نشو هیچ وقت

هرجا خسته شدی به خدا بگو من در حد توانم تلاشم رو کردم دیگه وقتشه تو از زمین بلندم کنی.

برای همه دوستانی که مثبت شدن خوشحالم 

و برای همه عزیزانی که این یکی دو روز منفی شدن ناراحت و متاسفم و توفیق مادرشدن رو برای همه چشم انتظاران از خداوند متعال خواستارم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم خیلی سخته منفی شدن خصوصا وقتی قراره از اول شروع کنی دست از تلاش برندار تا خدا هست ...

سلام عزیزم 

ممنونم از محبتت، توکل به خدا، خیلی سخته، ولی چاره چیه، امیدوارم هیچکس تو این مسیر سخت قرار نگیره و اگر گرفت زود نتیحه بگیره 🌱

قربونت عزیزم  صد بود

انشاالله به سلامتی خداروشکر عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

قربون دلت برم گلم خدا الرحمن الراحمینه جز خودش کسی رو‌نداریم 🙏🏻

بحق صاحب امشب که دلت شکسته انشالا بزودی دامنت سبز میشه حسابی خودت رو تقویت کن مکملهات رو زودی شروع کن که تخمکهای تپل مپل بدی  

سلام دوباره دوستان من منفی شدم متاسفانه، انگار این بار هم قسمت نبود. از ته دلم از خدا می خوام همه ...

خیییییلی امیدوار بودم برات عزیزم  ان شاالله بحق امام حسین ع بزودی خودش دلتو شاد کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزم متاسفم خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود مامان بشی گلم❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤