2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
نه بدون دلیله انگار اسپرم و تخمک باهم سازگار نیستن یه همچین چیزی! البته در موقعی که هیچ وقت جنین تشک ...

چه خوب  خداروشکر 🤗

تفاوتش با سری قبل پانکچرت چی بود که دفعه اول هیچی تشکیل نشد اما سری دوم 11 تا تشکیل شد؟

۱۱ انتقال.بی بی هم مثبت شده.استرس ازمایش و دارم روز ۵شنبه

نگران نباش بی بی هم که مثبت شده دیگه 

بلاست بودن جنینا؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم، ممنونم ازت، من هم از ته دلم می خوام به زودی زود ازت بشنوم که مامان شدی 💚

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم واقعا سخته ولی خدابزرگه انشالله دفعه بعدی کلی جنین عالی داشته باشی و با اولین انتقال مثبت بشی فدات

منم هنوز آمادگی ندارم حالم خیلی بده

دوستم انقدر ناراحت نباش درکت میکنم من انتقال اول مثبت شدم ولی تا هفته ۹ بیشتر رشد نکرد و خیلی درد کشیدم تا سقط شد

به این فکرکن اگه میموند هعته های بالاتررشدنمیکرد خیلی سختتر میشد واست 

انشالله دفعه بعد مثبت میشی و۹ ماه وبسلامتی طی کنی

دوستم انقدر ناراحت نباش درکت میکنم من انتقال اول مثبت شدم ولی تا هفته ۹ بیشتر رشد نکرد و خیلی درد کش ...

,مرسی عزیزم

چرا رشد نمیکنه؟آخه اینجوری که خیلی سخته بمیرم واسه دلت تو چی کشیدی😔😔

خیلی نارحت شدم برات خیلی سخته من فقط دو روز خوشحال شدم دو روز مادر بچه ای شدم که خیالی بود امیدوارم ...

عزیزم... امیدوارم به زودی خدا جواب این سختیاتو با یکی دو نی نی سالم بهت بده 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزدلم خیلی ناراحت شدم واقعا سخته ولی خدابزرگه انشالله دفعه بعدی کلی جنین عالی داشته باشی و با اولی ...

قربونت برم ممنونم ازت دوست من 🌺

زینبی_بابا@ 

@زینبی_بابا‍ 

سلام عزیزم من انتقالم منفی شده، می خواستم بپرسم اشکال نداره پس فردا برم واکسن کرونا بزنم، یا باید صبر کنم پریود بشم؟

هفته پیش شنبه انتقالم بود روز ۸ یا ۹ میشم ۲ تا جنین ۵روزه 

زوده بنظرم بذار روز ۱۲ برو خیال خودت و راحت کن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...