2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نیکاد   جان عزیزم شمامثبت شدی؟ تبریک میگم گلم بسلامتی و خوشی باشه برات خداروشکرکه ازلیست انت ...

بله عزیزم مثبت شدم ممنون تشکر انشاالله همه از لیست انتظار دربیان و خدا کمکمون کنه انشاالله شمام زودی مثبت بشی نمیدونم کی رو میگید 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی عزیزم خدا جواب زحماتت رو بده ان شاء الله  معمولا آزمایش تیرویید هر دو ماه یا 6 ماه هست بس ...

مرسي عزيز دلم ....ايشالله خدا بچه هات رو ببخشه بهت.....عزيزم چن وقت بعد از گرفتن كرونا ميشه انتقال داد؟

خانمایی که رویان بودن میشه بگین من بعد از سه روز پانکچرم که میگذره برام یه ازمایش نوشتن نمیدونم براچیه هایپر شدم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبی ؟بله درسته رویان مشایخی بودم، البته الان مطب خصوصی هم داره مشایخی که تا حالا خودم نر ...

عزیزم من یه ازمایشی برام نوشتن گفتن سه روز بعد از پانکچر انجام بده ۱۸ تا تخمک داشتم هایپر شدم گفتن هروقت اومدی که جنین شناسی ببینی چندتا جنین داری این رو هم انجام بده ببخشید شما نمیدونین ازمایشه چی هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام خوبید 

بچها واسم دعا کنید فردا سونو انومالی واسکن دارم دعا کنید بچهام سالم باشن،،اخه اصلا تکوناشونو حس نمیکنم🥺خدا خودش کمک هممون کنه ایشالله🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام منفی شد از سیلویا و باران ۳۱ و داداشم و صفت ممنونم که هر کدوم جوری اومدین و دلداری دادین. قب ...

عزیزم متاسفم میفهممت خیلی ناراحت شدم اصولا تا یک هفته پریود میشی انشالا انتقال بعدی مامان دوقلوها میشی ❤️ 

چند تا جنین داری؟