2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم شمااشتباه میکنی فقط به شکم‌میزنی هپارین روهر۶ روزیه بازمیتونی به اون محل تزریق کنی محل تزریق ه ...

ای جانم 😍😍😍 فکر کنم اشتباه ریپلای کردی گلم 

چون من باردار نیستم و زمان بارداری اصلا انوکسا نداشتم 

اره مهربونم.....دكترم كتابي هست تعريفش زياده ولي خيلي انرژي منقي وارد ميكنه  چون سابقه دار ...

الهی عزیزم خدا جواب زحماتت رو بده ان شاء الله 

معمولا آزمایش تیرویید هر دو ماه یا 6 ماه هست بستگی داره به آیتم های تو آزمایش و نظر فوق تخصص غدد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم بله میدونم اجازه همسر نمیخاد ولی خب من وصل کنم بفهمه دعوا و بحث پیش میاد  چون یکدفع ...

از دست این آقایون که فکر میکنن اجازه دارن تو همه جا فضولی کنن، منم چون جنبه حیاتی داشت اصرار داشتم

حالا حالت خوبه؟ من گرفتار بودم اصلا نمیتونستم اینجا بیام

ببین من اصلا در حدی نیستم که بگم چه دارویی برای کرونا باید مصرف کرد 

ولی قطعا متخصص عفونی از روی آزمایش و شواهد اینا رو نوشته، اگر به تخصصش شک داری برو سایت نظام پزشکی و اسمش رو سرچ کن ببین هست یا نه

دقیقا درسته گاهی درمان ضد ویروس و ضد التهابی و ضد انعقادی لازم هست ولی مرز باریکی بین تجویز اینها در شرایط خاص وجود داره

سلام عزيزم....دفعه پيش كه عكس سونوم رو ديدي پرسيدي  ديفرلين يا بوسرين ميزني....ميشه ع ...

عزیزم دیفرلین رحم رو آماده میکنه تا داروها بهتر اثر کنن و ضخامت درست بشه 

میخواستم ببینم در کدوم مرحله هستی که پرسیدم

سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

سلام عزیزم خوبی ؟ نه بابا نیازی به شیاف نیست 

این دردها طبیعیه

خصوصا اگر با گرم نگه داشتن شکم و کمر و استراحت خوب بشه

سرخود شیاف اضافه نکن گلم حتما از مرکزتون بپرس

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     میشه نظرتون رو بگید تا حالا کسی با ا ...

سلام عزیزم همه چی عالی بود فقط یه هماتوم کوچیک بود 

فکر کنم آنا جون هم داشت 

خیلیا داشتن بچه هاشون از دیوار راست الان دارن بالا میرن 

سلام عزیزم خوبی  کرم واسه ترک شکم استفاده میکنی ؟ چه مارکی ؟ خوبه ایا

عزیزم من کرم استرچ مارک پالمرز مخصوص ترک پوست و بیو اویل(bio_oil) میزدم یعنی عالیه هر کدومو گیر اوردی بزن نزار شکمت اصلا خشک بمونه همیشه مرطوب نگهش داره اصلا ترک نمیزنی 

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید گلی خیلی گرفتار بودم نتونستم جواب بدم الان خوبی؟

زينبي جون ميشه خواهش كنم ازمايشمو ببيني خيلي ميترسم دكترمم چند روز نيست😭

چندروزه فشارم نوسان داره بين ١١ تا ١٤ دوروزه بالاي ١٢ نرفته روزي دوتا متيل دوپا ميخورم دكترم برام ازمايش ادرار ٢٤ ساعته نوشت امروز جوابش اومد

ميشه ببيني بي زحمت

خداياشكرت....❤️ 
سلام به همه خانومای گل خانمها من دارم قرص ال دی میخورم تا ماه دیگه انشالله برای ششمین بار انتقال بد ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین منم برام زیاد پیش میاد توهم کرونا بزنم

ولی علائم اطرافیانم رو که همیشه باهاشون ارتباط دارم هم چک میکنم، دیگه خیلی بعید هست کل اعضای خانواده ام ناقل بی علامت باشن جز من

پارسال که کرونا گرفتیم همه مون تک تک علایم سرماخوردگی ساده شروع شد برامون، دیگه دستم اومده هر وقت حس کرونا داشتم از بقیه میپرسم اونها هم علائم دارن یا نه حالا هر علامتی مثل سر درد و... 

سلام آمپول اویترول که آماده تزریق فقط هواگیری میخواد گفته تو،بازو زیرجلدی، چیز خاصی داره ؟ میشه بدم ...

سلام عزیزم 

به نام خدا 

آمپولی که تو رگ نمیره هواگیری نمیخواد 

دور ناف هم چهار انگشت سمت چپ یا راست بزن گلم همیشه

تو آپارات یا یوتیوب هم سرچ میتونی بکنی قشنگ برات فیلم میاره خیلی راحته