2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
یعنی چی میکنن؟

شرمنده اشتباه تایپی بود یعنی تسه میکنن نمونه گیری مستقیم از بافت بیضه 

اگه وضع همسرتون اسپرمش ضعیف باشه خدا نکرده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا میشه من قرص سرماخوردگی مصرف کنم من تو سیکل انتقالم هنوز انتقال ندادم 

داروهامم آسپرین ،کیوتن،فرتیل سی ام،فولیک اسید،ویتامین د،پردنیزولون،استرادیول⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده اشتباه تایپی بود یعنی تسه میکنن نمونه گیری مستقیم از بافت بیضه  اگه وضع همسرتون اسپرمش ...

نه خدارو شکر همسرم مشکلی نداره خودم ذخیرم کمه انسداد لوله دارم اندومتیوز خودم پر مشکلم اون سالمه

نه خدارو شکر همسرم مشکلی نداره خودم ذخیرم کمه انسداد لوله دارم اندومتیوز خودم پر مشکلم اون سالمه

پس حله جونم شکر خدا

یکی پیشم بود ۲۰ تخمک داشت😔خداکنه هر ۵ جنین بشه دیگه پانکچر نکنم نذر نمک کردم برام دعا کن

عزیزم حتی بعضیا با ۲۰ تا تخمک یه جنینم ندارن چون کیفیت نداره اصلا یا مثبت نمیشن تعداد اینقدر مهم نیست بخدا اینو تو این یکسال فهمیدم مهم اینه که جنین چه یکی چه صدتا بتونه لانه گزینی کنه انشالله که خدا خودش هواتو داره هر پنجتا جنینشه اما اگع دوتا جنینم بشه عالیه میتونی انتقال بدی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

دخترا نگرانم کسی اطلاعی داره راجع به سوالم.⛔⛔⛔

دخترا میشه من قرص سرماخوردگی مصرف کنم من تو سیکل انتقالم هنوز انتقال ندادم  داروهامم آسپرین ،ک ...

کسی جوابشو میدونه

ای واااای خداروشکر که دخترتو سالم بغل کردی عزیزم چشم حتما ماه اخر حواسمو جمع میکنم مرسی که گفتی آره ...

مواظب کوچولوت باش کار همیشه هست الان فقط حواست به فندقه تو دلت باشه که انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت بعد تا دلت بخواد کار کن. البته اون موقع هم وقتی واست نمیزاره که بخوای کار کنی🤪🤪🤪

دخترا میشه من قرص سرماخوردگی مصرف کنم من تو سیکل انتقالم هنوز انتقال ندادم  داروهامم آسپرین ،ک ...

عزیزم من یبار تو سیکل انتقال سرماخوردم رفتم پزشک عمومی که گفت فقط میتونی دیفن هیدرامین بخوری حالا چقدر حرفش درست بود رو نمیدونم حتی یادمه به متخصص زنانمفتم اویشن و ... این چیزا بخورم که یوقت سرفه نکیرم انتقال دارم گفت نه نباید بخوری فقط کدو پخته و انار پخته و شلغم اینا بخور 

عزیزم حتی بعضیا با ۲۰ تا تخمک یه جنینم ندارن چون کیفیت نداره اصلا یا مثبت نمیشن تعداد اینقدر مهم نیس ...

حس میکنم تو درکم میکنی به خدا هرسری که میرفتم سونو میگفت خانم ذخیرت پایین تخمک نمیشه کم میشه فولی نداری یکی بیشتر نداری بره اون روزا دیگه برنگرده واقعا از خدا میخوام هیچ کس مثل من نکنه حتی دشمنمو امروز که گفتن ۵ تخمک خوب داری زار زار گریه کردم خدا تا اینجا هوامو داشت از اینجا به بعدم داره به امید خدا انشالله شنبه بهم میگن جنین چندتا شده اره خانم گفت چه فایده ۲۰ جنین دارم پانکچر دومم دفعه پیشم ۲۲ تخمک داشته جنین اصلا براش نشده بود اسپرم همسرش داغون بوده میگفت دعا کن دو تا برام درست شه

سلام عزیزم من سه بار سقط داشتم ماه دیگه انتقال دارم ازمایش اپکاه ندادم ولی بهم پردنیزیلون و سرم ای و ...

سلام عزیزم

بسلامتی انتقال بدی و مامان بشی

فکر نمیکنم نیاز باشه بخاطر اینکه اکثر دکترا به آپکا اعتقاد ندارن دکتر خودم میگفت اگه بریم تو بازار خانومایی که چند تا لچه دیتشون دارن رو بخوابونیم و تیت آپکا بگیریم اکثرا اپکاشون پایینه و آپکا اصلا ارتباطی به بارداری نداره.

تازه عزیزم درمانش لنفوسیت تراپیه که بازم خیلی از متخصصا به جوابدهی لنفوسیت تراپی اعتقاد ندارن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جذب میشه نترس منم اولین بار ۶ هفته هماتوم داشتم بعد ۱۲ هفته رفتم جذب شده بود ولی خوب تو هفته های بال ...

چی بگم عزیزم من هنوز قلبش تشکیل نشده میگم یوقت خدای نکرده روش تاثیر منفی نداشته باشه؟؟؟؟ولی شکرخدا امروز خوب بودم لک نداشتم خداکنه جذب بشه  من لکه بینی هم که دارم زیاد نیس خداخودش مواظب تو دلیم باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏