2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
يكي از شهرهاي استان گيلان عزيزم. فكر كنم اينا خريد قبلشون هستش و تغيير ندادن.

چه خوب من شهر خودمون همه جا گشتم همه جا آنلاین تا فهمیدن گرون شده قدیم ها رو هم به قیمت جدید دارن میدن 

سلام شروین جون خوبی؟ راست میگی؟ من گفتم دیگه همه منو فراموش کردن  ممنونم به یادم بودی عزیزم& ...

اره.دیگه تایپیک هدانا نیومدی.چنبار سراغتو گرفتیم.خبری نشد.

انشالله مثبتی.کجا انتقال دادی؟.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنین  من 3 هفته باردار بودم و نمیدونستم و متاسفانه واکسن mmr زدم و ...

سلام عزیزم خوبی ؟حالا چرا الان mmr زدی؟؟؟ 

بعد هم در ماه اول بارداری اگر چیزی به جنین آسیب بزنه، جنین سقط میشه و ناقص الخلقه نمیشه خدای نکرده 

مثلا شما به دلایل پزشکی اشعه x با دوز بالا دریافت کردی اوت موقع نمیدونی باردار بودی یا نه، از کجا میفهمی بچه سالمه؟ اگر بارداری ادامه دار شد یعنی بچه سالمه

بذار این جور بگم قانون همه یا هیچ بهش میگیم تو پزشکی

یعنی بچه یا سالم هست یا از بین میره، حد وسط وجود نداره

هفته سوم بارداری تازه لقاح هست، هنوز ارتباط خونی مادر و جنین شکل نگرفته، تازه واکسن 24 ساعت تو بدن هست نهایتا و بعد از بین میره، بقیه اش پاسخ ایمنی از نوع غیر اختصاصی به نوع اختصاصی تبدیل میشه و ادامه داره، و تازه خود ویروس فعال و زنده رو که نگرفتی 

خب این از mmr

واکسن کرونا و کزاز هم سر موعد خودش برو بزن گلم به چرت و پرتهای افراد ضد واکسن و مطالب مسخره تو اینترنت هم توجه نکن عزیزم 😉😉😉😉 در مورد هر کدوم سوال داشتی بپرس تا برات توضیح بدم 

برو خوش باش عزیزم

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم  قعلا استراحت مطلقم  و هفته ایی دوتا پرولوتون میزنم وشیاف ...

عزیزم همین که الان سالم هستین و حالتون خوبه دنیایی ارزش داره برام، ان شاء الله تا 37 هفته برسی گلم، 

خیییییلی خوشحالم وارد 31 شدی و از الان هر چی بیشتر بگذره بهتره و تا حد زیادی خطر رو رد کردی😍😍😍😍

سلام بچه ها کسی بوده که دوره انتقال فقط شیاف پروژسترون استفاده کنه و آمپول پروژسترون نداشته باشه و م ...

من دفعه های پیش آمپول داشتم این دفعه فقط روزی یدونه شیاف داشتم خداروشکر مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزيزم. خوبين؟  عزيزم اميدوارم پسراتون محكم به دلت چسبيده باشه😍 منم ماه اينده انتقال دار ...

سلام به سلذمتی انشالله این با  نتیجه بگیری د من فرتیل سیام دوتامولتی ویتامین خارجی یکی ال ارژنینن ۱۰۰۰سه تا اسپرین کیوتن یکی متفورمین دوتا ملاتونین یکی ده رو قبل انتقال این بار روزی دوتا هپارین بهم داد پرندزولونم دکتر خودش تجویز کرد روزی دوتا دوز ۵ با روزی یه دونه بعد شامپرو پرانولون ۱۰رویال ژلم روزی یکی