2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
۶ ماهه دیگه همه ی مامانای باردار الان دیگه بچه بغلشونه میخوان چیکار اونام با این قانوناشون😂😂

نه منظورم اینه هر ۶ ماه باید واکسن بزنیم دیگه تا کلا ریشه کن بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نگران نباش دز پروژسترونو بالا برده، استراحتم که میکنی بزرگتر نمیشه، شیاف و میذارن برای مرحله های بعد ...

اره برد بالا ولی فعلا گفت شیاف لازم نیس انشاالله هماتومه جذب بشه و این استرس تموم بشه انشاالله همه مامانا به سلامت زایمان کنن و هم خودشون هم نی نی شون سلامت باشن خدا به منم کمک کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم گلم ان شاالله زود جذب میشه فقط استرس نداشته باش

ممنون عزیزم انشاالله چشم حتما سعی میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام شروین جون خوبی؟

راست میگی؟

من گفتم دیگه همه منو فراموش کردن 

ممنونم به یادم بودی عزیزم 

دوباره آی وی اف کردم و انتقال دادم 

توکل به خدا فعلا فقط درد پریودی دارم  

یه دونه جنین انتقال دادن برام

۵تا خیلی خوبه عزیزم انشالله هر پنجتا جنین میشه با اولین انتقال مامان میشی بقیه فریز نگه میداری😍😍😍

یکی پیشم بود ۲۰ تخمک داشت😔خداکنه هر ۵ جنین بشه دیگه پانکچر نکنم نذر نمک کردم برام دعا کن

اره لکه بینی داشتم برا همین دکترم سونو کرد گفت هماتومه کوچیکه کنار ساک بارداری برا همین لک داری میتر ...

جذب میشه نترس منم اولین بار ۶ هفته هماتوم داشتم بعد ۱۲ هفته رفتم جذب شده بود ولی خوب تو هفته های بالا ایجاد شده ولی لکه بینی نداشتم هفته های بالا

جنين ٥ روزه كه ٨ و ١٠ سلولي نميشه ، جنين ٥ روزه ١٠٠-٧٠ سلول داره شما احتمالا سه روزه انتقال داديد ، ...

سیلویا جنینای من رو دو روزه فریز کردن تقسیمات سلولیش هم چندتا ۸ سلولی و ۱۰ سلولیه به نظرتون خوبه چون گرید رو بهم نگفتن؟

، یکی از آزمايشاتي كه برای سقط مکرر جنین انجام مي شود تست آپکا  ( APCA)  مي باشد. در هنگ ...

سلام عزیزم من سه بار سقط داشتم ماه دیگه انتقال دارم ازمایش اپکاه ندادم ولی بهم پردنیزیلون و سرم ای وی ای جی دادن به نظرتون بازم لازمه این ازمایش رو بدم