2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
ببخشيد عزيزم اين انوكسا رو همه تو بارداري شون دارن؟

ببخشید که من جواب میدم

همه نه بیشتر اونایی که مشکل انعقادی دارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کمکککكک کمکککک لطفاً زود جواب بدین سلام دوستان انشاالله بزودی همتون طعم مادر شدن رو بچشید من دیرو ...

عزیزم منم عفونت داشتم ولی مثبت شدم

فقط مراقب باش سعی کن تو خونه دامن بپوشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربانت مرسی که ارومم کردی عزیزم چیکار کردی کم شد  زیر شکم توهم درد میکرد جنینهای من پنج روزه ...

منم جنین هام پنج روزه بودن منم درد داشتم دردم بخاطر عفونت ادراری بود ان شاالله مثبت شدی سریع ازمایش ادرار بده اگه عفونت ادراری داشتی باید سریع درمان شه

ببخشيد عزيزم اين انوكسا رو همه تو بارداري شون دارن؟

دوستمون سارا جونم زحمت کشید جواب داد، نه عزیزم فقط اونایی که مشکل غلظت خون دارن، که اونم با آزمایش مشخص میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره گلم ازاد میشد ۸۵۰

اخه من ماهای پیشم میگرفتم 900 میشد بدون بیمه من حدود 600 میدادم چقد خوبه واقعا اونجا قیمتش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای بابا الان در چه حالی  آمپول های بتامتازون رو برات زدن؟  ایزوکسوپورین چی بهت دادن؟&nbs ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم 

قعلا استراحت مطلقم  و هفته ایی دوتا پرولوتون میزنم وشیاف روزی دوتا میزنم. و امروز۳۱هفته شدم

عزیزم هفته ای به بار آمپول به این معنی نیست که جای شیاف روزانت رو نگیره.....  یعنی وقتی آمپول ...

دکتر گف هفته ایی دوتا امپول پرولوتوت بزن وشیاف هم روزی دوتا 

دردام کمتر شده از وقتی  این دوتا رو باهم استفاده میکنم فعلا هم استراحت مطلقم  تاببینم چی میشه ...هفتته ۳۱ هم تموم شد 

اخه من ماهای پیشم میگرفتم 900 میشد بدون بیمه من حدود 600 میدادم چقد خوبه واقعا اونجا قیمتش

آره خوبه واقعا

مرسي از پاسخگويي تون عزيزم من اين ماه ميخوام برم واسه انتقال بار اولم هست بنظرتون لازمه اين ازمايش ه ...

قربونت نه عزیزم برای بار اول نیاز نیستن