2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
خانما من امروز پانکچر شدم بهم گفتن اب زیاد بخورم  و دوع بی نمک و فیله کبابی و سفیده تخم مرغ !ال ...

به منم گفتن دوغ شور زیاد بخور سفیده تخم مرغ 4تا روزی سینه مرغ کبابی تنها چیزی که منع کردن چایی بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شما رفتی ازمایش مریم جون؟

سلام

منفی شد

از سیلویا و باران ۳۱ و داداشم و صفت ممنونم که هر کدوم جوری اومدین و دلداری دادین.

قبول کردم.حالم خوبه

اولش شوک بودم.گریه کردمو پاشیده شدم.ولی خوبم.

انقد فشار اومد روم که گلوم درد گرفت و کمرم الان داره داغون میشه.خدا کنه زود پریود شم و تموم شه این سیکل کذایی☺️

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخمک کشی کردم ۵ تخمک داشتم گفتن عیب نداره تخلیه شده اصلا ما به بعضیا میگیم یه روزقبلش تخلیه بشن دعاک ...

۵تا خیلی خوبه عزیزم انشالله هر پنجتا جنین میشه با اولین انتقال مامان میشی بقیه فریز نگه میداری😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها قضیه این واکسن فایزر چیه امشب اخبار ۲۰:30 گفت فایزر وارد شده واسه خانم های بارداره اونم فقط برای دوز سوم مگه دوز سومم باید بزنیم؟

سلام منفی شد از سیلویا و باران ۳۱ و داداشم و صفت ممنونم که هر کدوم جوری اومدین و دلداری دادین. قب ...

عزیزم حق داری ولی چند روز دیگه حالت خیلی بهتر میشه و با انرژی و امید و توکل به خدا شروع میکنی

به منم گفتن دوغ شور زیاد بخور سفیده تخم مرغ 4تا روزی سینه مرغ کبابی تنها چیزی که منع کردن چایی بود

وای من امروز کلی چای خوردم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها قضیه این واکسن فایزر چیه امشب اخبار ۲۰:30 گفت فایزر وارد شده واسه خانم های بارداره اونم فقط ب ...

عزیزم گفتن برای کادر درمان و دانش آموزان هست. آره باید دوز سوم‌هم زده بشه یعنی من شنیدم هر ۶ ماه باید بزنیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام منفی شد از سیلویا و باران ۳۱ و داداشم و صفت ممنونم که هر کدوم جوری اومدین و دلداری دادین. قب ...

عزیزم انشالله که با انتقال بعدی مامان میشی.  خدا به دلت آرامش بده گلم. من ۵ روز بعدش پریود شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مطمئنم خیلی زود دوباره مامان میشی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم گفتن برای کادر درمان و دانش آموزان هست. آره باید دوز سوم‌هم زده بشه یعنی من شنیدم هر ۶ ماه بای ...

اخه امشب اخبار گفت فقط کادر درمان و باردارا

عزیزم گفتن برای کادر درمان و دانش آموزان هست. آره باید دوز سوم‌هم زده بشه یعنی من شنیدم هر ۶ ماه بای ...

۶ ماهه دیگه همه ی مامانای باردار الان دیگه بچه بغلشونه میخوان چیکار اونام با این قانوناشون😂😂