2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
اها خالا نگاه كنم بهم داده يا نه....apca مال چيه؟.اره زرناني ي هفته قبل انتقال ايوي اي جي داده ولي د ...

، یکی از آزمايشاتي كه برای سقط مکرر جنین انجام مي شود تست آپکا ( APCA) مي باشد. در هنگام لانه گزینی و شروع بارداری نوعی آنتی بادی محافظ جنین بنام  Anti Paternal Cytotoxic Antibody "A.P.C.A"  در محل اتصال جفت به رحم ایجاد می‌شود. زمانی که پاسخ ایمنی مادر به طور مناسب عمل ننماید، بدن مادر آنتی بادی های علیه آنتی ژن های موجود برسطح گلبول های سفید پدری که بوسیله جنین عرضه می گردد، را نمی سازد و این امر باعث شکست روند بارداری می شود. برای درمان این‌گونه مشکلات از روشی بنام لنفوسیت تراپی براي توليد این آنتی بادی و درمان سقط استفاده مي شود.

البته خیلی از متخصصان زن به آپکا معتقد نیستن و دکتر خودم میگفت هیچ ارتباطی بین آپکا و بارداری نیست و از اکثر خانومایی که چندتا بچه دارن اگه این تست گرفته بشه، عددش پایبنه.

شما فقط آنتی تی پی اوت یکمی بالا بود؟ بقیه فاکتورات رو دکتر زرنانی گفت خوبه؟ پردتیزولون رو نگفته قبل از انتقال قطع کتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم اشتباها یکی دیگه رو تک کردم پیش دکتر انکولوژی و هماتولوژی رفتم گفت اسید فولیک ۵ ما بیشتر ترح ...

احتمالا عزیزم. من خودم فولیک اسید ۵ میخورم. دکترمم گفته بود ۵ بخور مرسی گفتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بنظرت چیکار کنم .چک بی بی منفی شد. چقد باید به بدنم استراحت بدم؟

مریم جون ناراحت شدم که منفی شدی. ان شااله که دفعه دیگه یه بتای تپلی و سالم نصیبت میشه. به من گفتند که یک پری استراحت کنم و بعد مجدد برم. البته من نمیخوام کلا دیگه برم اونجا، فعلا روحیه ام اصلا نمیکشه

ببخشید زینب خانوم من تو سیکل پانکچر هستم کلی تخمک دارم فردا تخم کشی دارم انشالا ولی دکتر به جا اینکه ...

عزیزم همینه دیگه درسته، منم مثل شما بودم دو تا دیفرلین داشتم 

شک نکن گلم دکترت اشتباه نکرده، ما چون ریسک هایپری و عوارضش هست اینو بهمون دادن، البته اسم آزاد سازی خیلی صحیح نیست، اتفاقا این مدل امپول ها حتی hcg جلوی آزاد شدن تخمک ها در ساعات نامشخص و پیش بینی نشده رو میگیره و به خاطر همین باید راس ساعت تجویز شده تزریق بشن

لفظ آمپول بالغ سازی بهتر هست چون طی این مدت این امپول باعث بلوغ تخمک ها میشه ضمن اینکه ساعت آزاد شدن اونها رو تحت کنترل میاره

باران جان دیگه جنین نداری؟

نه متاسفانه 😔

دیگه هم اون مرکز نمیرم.

فعلا دیروز اولین دوز واکسن کرونا رو زدم، ۵ هفته دیگه دومی رو بزنم و بعدش در مورد ادامه راه فکر میکنم. الان اصلا روحیه ام جواب نمیده

نه متاسفانه 😔 دیگه هم اون مرکز نمیرم. فعلا دیروز اولین دوز واکسن کرونا رو زدم، ۵ هفته دیگه دومی ر ...

چقدر دیر واکسن زدی عزیزم ما اینجا داریم دوز سوم میزنن 

منم واقعا دارم فکر میکنم اگه این جنینام نگیره توان تخمک کشی دوباره رو ندارم اخه اینجا بیهوش نمیکنن فقط مورفین میزنن که ی کم درد رو کم کنه خیلی اذیت شدم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
جنين ٥ روزه كه ٨ و ١٠ سلولي نميشه ، جنين ٥ روزه ١٠٠-٧٠ سلول داره شما احتمالا سه روزه انتقال داديد ، ...

میگم سیلویا جان احتماا داره بیبی چک تو روز ۴ مثبت باشه ودرست من شنبه انتقال دادم سه شنبه شب قبل امپول اچ سی جی بیبی زدم زیر ۵دقیقه هاله اندخت حالا میگن کاذبه 

چقدر دیر واکسن زدی عزیزم ما اینجا داریم دوز سوم میزنن  منم واقعا دارم فکر میکنم اگه این جنینام ...

خوب اینجا هم فقط مورفین میزنند و بیهوش نمیکنند. من سه بار بیوپسی اندومتر و یه بار هیسترو تشخیصی بدون بیهوشی انجام دادم، فقط جونم این وسط در آمد🥺🥺.

راستش چندماه پیش میخواستم واکسن بزنم، مرکزی که میرفتم گفت تا یک ماه بعد از دوز دوم واکسن همه چی کنسل بشه. دیگه من هم واکسن نزدم چون واقعا یکساله در حال رفت و آمد و انجام آزمایشات بودم، دیگه نمیخواستم این وسط سه، چهار ماه تعطیل کنم.

ولی الان که نه جنین دارم و نه برنامه ایی، رفتم واسه واکسن.

خوب اینجا هم فقط مورفین میزنند و بیهوش نمیکنند. من سه بار بیوپسی اندومتر و یه بار هیسترو تشخیصی بدون ...

تازه من توی گروه سوم واکسن بودم یعنی باید همون ماه جون واکسن میزدم. ولی به خاطر پروسه مرکز منصرف شدم

خوب اینجا هم فقط مورفین میزنند و بیهوش نمیکنند. من سه بار بیوپسی اندومتر و یه بار هیسترو تشخیصی بدون ...

اره کامل میفهمم چی میگی دردش واقعا وحشتناک بود من داشتم خودبخود بیهوش میشدم ایران ولی بیهوش میکنن 

همینش برا من وحشتناک بود ☹️☹️☹️اینجا اصلا از من نپرسید واکسن زدی نزدی کی زدی🤣🤣🤣

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵