2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان  من دیروز رفتم کلینیک مام می دونم پروسه سختی رو شروع کردم ولی با روحیه ای قوی شرو ...

بسلامتی گلم انشاالله جواب خوبی بگیری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخه داروهای زیاده پروانه  راستی آویشن مضر نیست برام تو چایی دو ساعت به دوساعت دارو دارم.😭😭

والله اونو نمیدونم شرمنده شاید تداخل داشته باشه اره والله منم خسته شدم از دست این داروها روزی دوتا متفورمین ۴تا استرادیول یه دونه اسپرین ۳تا الارژنین یه دونه رویال ژل یه دونه فرتیل سی ام یه دونه مولتی دوتا هپارین یه دونه ملاتونین یه دونهم قبل شام یعنی معدم ترکیده به خدا بعضی وقتا دیگه نمیخورم بعضیاشو میگم گرفته باشه دیگه تا الان گرفته یعنی میشه روزی فقط من ۶تا قرص بخورم کلامو رو توا میندازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها برام دعا کنید ۸ماهه هستم و کرونا گرفتم۷روزه  هم برای خودم ناراحتم هم شوهرم هم نی ن ...

ان شاالله سبک میگذره و خیلی زود سالم و سرپا میشید و میگذره سختیاش.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان کسایی که بیمه تکمیلی دارن بیمه پول امپول انوکسا و هپارین و پروژسترون رو میده؟ خواهش می ...

بیمه تون چیه گلم 

راستی من اطلاعی ندارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هپارینو من ۳۰ تاشو سیصدو خوردها ی گرفتم

جدی؟ بگم اینسری به دکترم اگه بشه دیگه هپارین بنویسه

ولی هپارین باید روزی 2 تا زده بشه اخه میشه 700 تومن بازم خوبه 1500 کجا 700 خورده ای کجا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والله اونو نمیدونم شرمنده شاید تداخل داشته باشه اره والله منم خسته شدم از دست این داروها روزی دوتا م ...

اله جانینان خیلی سخته انشاالله جواب بگیری گلم خدا بزرگه انشاالله بتای تپل مپل گلم امسال سال مامان شدنمونه

سلام خانما استرادیول ایرانی کدوم داروخونه تهران داره ؟

آلوچه جان من دو بسته یک میل دارم. ولی تاریخش تا 2021/10/8 هست ینی حدودا 14 روز تاریخ داره اگه میخوای میتونم برات پست کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دانا هست مرسی عزیزم

منم بیمه عمر سامان هستم اون روز خواستم بیمه تکمیلی کنم نمی‌دونم داروها و تحت پوشش داره یانه

عزیزم مرسی انتقال دوم بود ایمنی بدنم مشکل داشت اینماه سرم آی وی جی تزریق کردم

ببخشید گلم میتونم بپرسم کدوم فاکتور ایمنی تون مشکل داشت؟

بچه ها من یک سوال هم دارم

من دوز دوم واکسن ام ۳۰ مهرماه هست

استرازنیکا زدم که سه ماهه هست دوز دوم اش

با توجه به تزریق واکسن ام که اخر مهر هست دکتر داروها رو قبل واکسن شروع میکنه یا میگذاره بعد از تزریق واکسن؟

سلام دوستان کسایی که بیمه تکمیلی دارن بیمه پول امپول انوکسا و هپارین و پروژسترون رو میده؟ خواهش می ...

والا بیمه تکمیلی ما آسیاست تا حالا هرچی فاکتور فرستادیم برای دارو گفتن شامل حالش نمیشه، نمیدونیم دیگه چی شامل حال قسمت داروشون میشه شیافم حتی نمیدن میگن این داروها آزاده، انوکسارو فقط 30 درصدشو بیمه تامین اجتماعی میده فکرکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من یک سوال هم دارم من دوز دوم واکسن ام ۳۰ مهرماه هست استرازنیکا زدم که سه ماهه هست دوز دوم ...

معمولا میگن یکماه بعد از تزریق واکسن