2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تازه من توی گروه سوم واکسن بودم یعنی باید همون ماه جون واکسن میزدم. ولی به خاطر پروسه مرکز منصرف شدم

اره اینجا الان از اول اگوست کلا آزاد شده دیگه رده سنی رو هم برداشتن وقت هم نمیخواد بگیرن تازه تو تمام کارخونه ها و دانشگاهها هم تیم سیار میفرستن که همه بزنن ولی بازم ی عده مقاومت میکنن تا الان ۸۰درصد جمعیت زدن

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

دوستان اینجا کسی هست هماتوم داشته باشه؟؟ من امروز صبح یکم لک دیدم رفتم برا اولین بار پیش دکترم ویزیت شدم  خودش سونو انجام میده من از بارداری خارج از رحم اینا میترسیدم که وقتی سونو واژینال انجام داد گفت شکرخدا ساک بارداری تشکیل شده و خوبه مشکلی نیس ولی یه هماتوم کوچیک داری سن بارداری هم گفت 4هفته و 4 روز الان این هماتوم چیه؟ خطرناک نیس؟ چیکارکنیم ازبین بره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم سیلویا جان احتماا داره بیبی چک تو روز ۴ مثبت باشه ودرست من شنبه انتقال دادم سه شنبه شب قبل امپو ...

انشالله كه مثبت هستيد ، اما روز چهارم زوده براي بي بي چك 

و ضمنا تا اونجاييكه من ميدونم دكتر انصاري پور روز سوم و ششم انتقال امپول hcg ميده ، يعني شما روز قبل از اينكه بي بي چك زده باشيد بايد hcg زده باشيد و تو نتيجه بي بي چك اثر مي زاره

اره اینجا الان از اول اگوست کلا آزاد شده دیگه رده سنی رو هم برداشتن وقت هم نمیخواد بگیرن تازه تو تما ...

انگار اینجا هم فقط ۶۰ درصد مردم واکسینه شدند🤣 مردم مقاومت میکنند. دور و بر خودم خیلی ها هستند که میشناسم و گفتند واکسن نمیزنند و ترجیح میدند بیماری رو بگیرند. نزدیکترین هم خواهر شوهرم و شوهرش هستند که گفتند نمیزنند

عزیزم منم مثل شمام بی بی همه منفی و ازمایش بتا امروز دادم منفی بود فقط تیتر ندادم دیگه چون اگه قرار ...

عزیزم متاسفم میدونم خیلی سخته انشالا خدا بزودی دلت رو شاد کنه ❤️

انتقال اولت بود؟ جنین داری؟ 

بچه ها كسي جديدا انوكسا خريده؟ با بيمه داره ميگه دونه اي ٥٠ تومن بسته اي ١٠٠ تومن. ميخوام ببينم قيمت ...

داروهای این سری من شد۳۷۰۰😰😰😰تو داروخونه زنگ زدیم پول قرض کردیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان به نظرتون دلیل خاصی داره که من چهارشنبه های هرهفته هم لکه بینیم بیشتر میشه هم دلدردم اگه کسی ...

هفته ات چه روزایی عوض میشه؟

من هفته ام یکشنبه ها عوض می‌شد کلا هنوزم حالم خوب نیست یکشنبه ها

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چقدر دیر واکسن زدی عزیزم ما اینجا داریم دوز سوم میزنن  منم واقعا دارم فکر میکنم اگه این جنینام ...

ببخشید عزیزم شما کجا هستین ک بدون بیهوشی پانکچر انجام میدن براتون، من با بیهوشی دااااغون شدم چه برسه ب اینکه بخوام بدون بیهوشی انجامش بدم🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گلم به دکترت بگو شاید یادش رفته من دوهفته پیش پانکچر داشتم ، تمام اونایی که تو اتاق عمل بود دکتر سر ...

اخه به من نگفته کارشناس هم خط زده بود اچ سی جی رو این امپولو‌نوشته بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم همینه دیگه درسته، منم مثل شما بودم دو تا دیفرلین داشتم  شک نکن گلم دکترت اشتباه نکرده، م ...

خداخیرت بده زینبی جون خیالمو راحت کردی انشالا خدا بچتو برات حفظ کنه خیلی استرس داشتم بازم ممنونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم همینه دیگه درسته، منم مثل شما بودم دو تا دیفرلین داشتم  شک نکن گلم دکترت اشتباه نکرده، م ...

من اصلا نمیدونستم کار امپول بالغ سازی چیه خیلی ممنونم برا ازلاعاتی که بهم‌دادی عزیزم

بچه ها كسي جديدا انوكسا خريده؟ با بيمه داره ميگه دونه اي ٥٠ تومن بسته اي ١٠٠ تومن. ميخوام ببينم قيمت ...

آره عزیزم من خریدم آزاد دونه 69500 با بیمه تامین اجتماعی دونه 41500

خیلی گرون شد یهو خدا لعنتشون کنه خوش به حالت تو که اخراشی بیچاره ماها که اول راهیم چجوری اخه ماهی دو میلیون پول امپول انوکسا بدیم با پول کارگری