2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به من هپارین داد به جای انوکسا ۵۰۰۰رشو داد از حدودا ۱۰ روز قبل انتقال روزی دوتا منم خونم غلیظه شدید ...

عزیزم میخواستم بهش بگم ولی نتونستم کاش میگفتم اخه علطت خون منم شدیده دکتر گفته اسپیرن۸۰با انوکسا۶۰۰۰بایدهروز بزنم الانم استرادیول روزی شش تا میخورم فکر کنم اسیرین تنها خوب نباشه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من روزی ۴ تا استرادیول دارم با ی انوکسا و ی اسپرین خیلی نفس نفس میزنم تپش قلبم زیاده اصلا نفس ...

عین 

تازه صدامم گرفته نمی‌دونم گلوم چرک کرده یا چی خیلی گرفته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته نمیدونم چرا دولت هیچ حمایتی نمیکنه اونی که پول نداره امپول بخره حتما در توانشم نیست خودشو ...

حمایت؟ تو 1 ماه قیمت یه دارو دوبرابر شده دقیقا دو برابر

بعد میگن بچه بیارید، اخه چطوری از پس هزینه داروها بربیایم من الان 1 ماهه بیمه بیکاریم تموم شده تا برم تو بیمه همسرم 20 روز زمان میبرد واسه این اکو قلب جنینو نتونستم برم دکتر دیروز میگه خوب نرفتی مسؤولیتش با خودته گفتم خوب نشد برم چیکار کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم میخواستم بهش بگم ولی نتونستم کاش میگفتم اخه علطت خون منم شدیده دکتر گفته اسپیرن۸۰با انوکسا۶۰۰۰ ...

منم ۸۰ از برج ۸ مرتب میخورم ولی اخرین ازمایشم دکتر گفت اشتباه کردن انقدر غلیظ بود اورژانسی بازم ازمایش دادم همون بود برایه ماها فکر کنم اسپرین خالی جواب نده داروهامونم باز خودش خونو غلیظ میکنه دیگه وا ویلا

سلام دوستان من از دیشب از زانو به پایینم داره میترکه گرفته بد جور انگار مثله چوب شده روزی ۴تا استراد ...

پروانه من خیییلی درد میگیره بدنم فک کنم عوارضشه منم چهارتا میخورم یه جا میخورم خلاص بشم معده م اذیت می‌کنه 

برا گلوم که گرفته چی خوبه می‌دونی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام من امروز پانکچر دارم ساعت ۳ ونیم بعد دیروز صبح همسرم تو خواب تخلیه شده حالا تکلیف چیه ؟کسی میدو ...

اگه نمونه خوب نباشه این میکنن عین وضعیت منی خواهر

هپارینو من ۳۰ تاشو سیصدو خوردها ی گرفتم

من هفته پیش چند تا گرفتم با بیمه تامین اجتماعی مجانی 

این هفته ۵ تا گرفتم ۵۰ تومن اینم مثلا با بیمه بود ولی پول گرفت

اصلا حساب کتاب نداره اصلا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اگه نمونه خوب نباشه این میکنن عین وضعیت منی خواهر

منظور تسه

من هفته پیش چند تا گرفتم با بیمه تامین اجتماعی مجانی  این هفته ۵ تا گرفتم ۵۰ تومن اینم مثلا با ...

وای منم جلسه بعد تجویز می‌کنه چرا اینجوری میکنن اینور بیمه قبول می‌کنه اینور اینا آزاد میکنندقیمتارو

پروانه من خیییلی درد میگیره بدنم فک کنم عوارضشه منم چهارتا میخورم یه جا میخورم خلاص بشم معده م اذیت ...

من گرفتگی گلو داشتم سیرورنده کردم تو ماست خوردم دوبار خوب شدم ولی مواظب باش معدت خالی نباشه یا حساس چون اذیت میکنه اگرم نمیتونی چایی پووه واویشن خوبه ولی ۴تا استرادیولو باهم نخور من شنیدم تقسیم کنی بهتر جواب میده پرستاره بهم گفت منم سری پیش باهم میخوردم برایه گرفتگی پا هم نازنین جون گفتن من هر ساعت یک لیوان اب میخورم بهتر شدم منم از الان استارتشو زدم ببینم بهتر میشم

من گرفتگی گلو داشتم سیرورنده کردم تو ماست خوردم دوبار خوب شدم ولی مواظب باش معدت خالی نباشه یا حساس ...

آخه داروهای زیاده پروانه 

راستی آویشن مضر نیست برام تو چایی

دو ساعت به دوساعت دارو دارم.😭😭

من گرفتگی گلو داشتم سیرورنده کردم تو ماست خوردم دوبار خوب شدم ولی مواظب باش معدت خالی نباشه یا حساس ...

یه جا گفت ماما بخور منم چهار روزه یه جا میخورم خیلی بدنم درد می‌کنه پس از فردا تقسیم کنم 

سلام دوستان 

من دیروز رفتم کلینیک مام

می دونم پروسه سختی رو شروع کردم ولی با روحیه ای قوی شروع کردم 

برام کلی ازمایش نوشتن و همین طور ازمایش اسپرم برای همسرم

به خاطر سن ام دکتر کلی توی دلم رو خالی کرد از اول بهم پیشنهاد تخمک اهدایی داد ولی من قبول نکردم

من ۴۴ سالم هست بچه دارم دخترم الان ۱۷ سالشه گفتم چون بچه دارم اصلا دنبال اهدایی نمیرم اگه با تخمک خودم شد که خوب به ارزوم رسیدم اگه نشد هم که خواست خدا این بوده ولی اهدایی نمی گیرم

درضمن بهش گفتم که حتما تعیین جنسیت هم می خوام و فقط جنین پسر

بهم هم گفتن که همین هم شانس ات رو کم میکنه

اما من امیدوارم و خیلی جاها خدا این قدر بهم لطف داشته و شانس های خیلی خوبی بهم داده که این بار هم خیلی امیدوارم به انجام ivf

دوشنبه میرم برای ازمایش خودم 

می خوام پاتوبیولوژی مرکزی انجام بدم که جواب هاش نسبتا دقیقه

ولی گفتن همسرت حتما مرکز خود ما باید ازمایش اسپرم بده

من آز رفتم با بتای بالا بلاخره نتیجه گرفتم 😍💃💃💃💃💃این حس خوبو برا همتون آرزو میکنم

خییییییییییییلی مبااااااااااارکه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱