2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
من این دفعه استرادیولم خارجیه ازین گردها، ولی به شدت روی مدفوعم تاثیر گذاشته. البته استرومارین هم دا ...

اخ چقدم بده واقعا ادم اذیت میشه پس به خارجی و ایرانیش ربطی نداره  من دکترمم گفته بود شیر پرچرب بخور میخوردم با شربت منیزیوم ولی بازم سختم بود حالا شما هم مثل پروانه جون الو استفاده کن بهت فشار نیاد ان شاءالله که شما هم چند روز دیگه خوشحالمون کنید عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خواهران میدونستن برا خاطره آمپولام مجبور بودم بگم چون رفت و آمد زیادی باهام دارن انتقال دومم ماد ...

الهی عزیزم 

انشاءالله مثبت میشه گلم من شنیدم اکه عسل با سیاه دونه قبل انتقال بخوری خوبه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
به دکترت بگو اسرار کن من خودم پیشنهاد دادم نیم ساعت قبل انتقال میزنن برات

شما به بازو زدی یا رحم 

مرکز ما اصلا نمیدونست چی هست 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
به دکترت بگو اسرار کن من خودم پیشنهاد دادم نیم ساعت قبل انتقال میزنن برات

قیمتش چند بود با نسخه حتما میدن یا ازادم میتونم بگیرم 

سخت پیدا میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
چسب جنین و کی باید تزریق کرد من دکتر بهم نداده ولی دلم میخواد چون بسته اخر جنین هامه خودم بزنم به نظ ...

ن عزیزم بگی تجویز می‌کنه آمپول زیر جلدی هست دوساعت قبل انتقال تزریق میکنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من گلوم یکم درد میکرد پولک و آویشن دم کردم خوردم 

تو نت خوندم پولک برا بارداری مضر نیست در نتیجه برا آندومتر هم مضر نیست نه؟؟

آویشن هم فک نکنم مضر باشه؟

سه روزه کاچی

درست میکردم یکم زعفرون هم میریختن توش اندازه نوک قاشق مرباخوری 

دخترا همه اینا مضر نیست دارم استرادیول مصرف میکنم؟؟؟؟؟.⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فقط دارچین زیاد نریز رو ضخامت  تاثیر میزاره

وای من برا اولین بار یکم تو کاچی امروز ریختم 

از خود امپول چی دارین عکسی که واضح باشه

دارم ولی نمی‌دونم چطو بفرستم

فقط دارچین زیاد نریز رو ضخامت  تاثیر میزاره

شوره جان وای سوال من میتونی جواب بدی قربونت دلنگرانم