2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
از نسخه که چسب جنین توش نوشته عکس ندارین که بگم برام بنویسه

اسم امپول gcsfهستش عزیزم نیم ساعت قبل انتقال به بازو میزنن بدون نسخه نمیدن ب دکترت بگو برات بنویسه اگه ننوشت برو پیش یه دکتر متخصص زنان دیگه  بگو برات بنویسه تهرانی ؟؟

اگرم گیر نیاوردی نگران نباش گلم واقعا ب اینا نیست باید خدا بخواد فک کنم شما مشکل ایمنی داشتی این سری دکتر دارویی تجویز کرد برای مشکلتون 

اگه اشتباه نکنم انتی  تی پی اوتون بالا بود درسته ؟؟

من این دفعه استرادیولم خارجیه ازین گردها، ولی به شدت روی مدفوعم تاثیر گذاشته. البته استرومارین هم دا ...

عزیزم استرومارین میخوری جوش نزده صورتت؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر حالا من اصلا یبوستی نیستم ولی از روزی که استرادیولو شروع کردم یبوست شدید گرفتم که تا انتقال ...

من این دفعه استرادیولم خارجیه ازین گردها، ولی به شدت روی مدفوعم تاثیر گذاشته. البته استرومارین هم دارم ممکنه برای اون باشه. کلا از روزی که این دوتارو مصرف می کنم اوضاعم ریخته بهم. با دفعه پیش که استرادیول ایرانی داشتم فرقی نکرده. ولی روزهایی که کمپوت خونگی و روغن زیتون می خورم بهترم.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه چه مزاحمی عزیم راحت باش به جای انوکسا این بار بهم هپارین داد روزی دو تا هر ۱۲ ساعت دوزشم ۵۰۰۰

یعنی میشه من فردا بگم برام تجویز کنه آسپرین حساسیت دارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ولی من الو خیییلی دوست دارم کلا هم خوردم شاید برایه اونم بوده

آلو خشک دارم میشه خیس کنم بخورم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ایشالا که خیره و در درون شما یکی دو جنین وروجک درحال رشده الان 😊😍

فدات بشم 😍😍😍

یه دونه اس😁😁

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من امروز 7بود روز هفتم چه دارویی میگرفتین واقعا خیلی سخت بود برام امروز فقط گریه کردم

افتضاح سخته افتضاح.... حالاشماباز زود فهمیدی برای من تاروز20هی ادامه میدادن اخرش هیچی به هیچی

استرادیول بود زیاد روزی5تا, بعد حالت شیافی میزاشتم واژن ویک قرص سیلدنافیل شیافی اونم... 

هیچکدوم اثرنکرد برای من عکس نتیجه میداد... بعدش خودم گفتم حالت تحریک تخمدانی دارو داد عالی شد... قرص لتروزل ودوتا سینال اف همینا... بعدش اوکی شدسومین بار

وایی خدا از دهنت بشنوه به نظرت چسپ جنین رو بیبی اثر میزاره

چسب جنین و کی باید تزریق کرد من دکتر بهم نداده ولی دلم میخواد چون بسته اخر جنین هامه خودم بزنم به نظرتون بگیرم خودم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
همه را وسوسه خ‌واهم کرد خواهر من روز ۴ انتقال زدم بیبی چکو

بزنید دس قشنگه روووووو 

شیر دل😉😉💪💪💪💪

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

خانما من دو روز دیگه عمل پانکچرمه چرا دکتر بهم دیفرلین داده یا همون decarelin اچ سی جی بهم نداده خاهشا کسی بلده بهم بگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭