2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
ای جانممم نگوسلامت باشی خانومی فکرکن لبای کوچیک انگشتهای ظریف و... وای وای چقدر خوب اضافه کردی من م ...

سلام مهربون جونم حالت خوبه؟ منو یادت هست اردیبهشت باهم بودیم تقریبا،چندروز پیشم باز انتقال دادم برام دعا کن خیلی خیلی

خدارو قسم میدم به صاحب این ماه خیلی زود اون روزات برسه که داری میری خرید سیسمونی برا کوچولوهات وانتظارت خیلی زود تموم بشه الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم من ٥ روز نرفتم بعدشم كه رفتم با اب ولرم رو به سرد خيلي زود دوش گرفتم اومدم بيرون.

من شنبه بود انتقالم کی برم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عززززيزم بچه ها نازترين موجودات روي زمين هستن واقعا ادم وقتي نگاهشون ميكنه بيشتر به بزرگي خدا پي ميب ...

اره عزیزممم کاملا درست میگی خداحفظشون کنه بچه های همتون رو وبه ماهم نظرلطفشوبکنه

واووو چه عالی کم کردی تو... من انگار2ماه فرصت دارم دیگه تموم تلاشمومیکنم ورزشم عالی شده الان فقط لامصب معده ام گشاده. بایدجلوخودموبگیرم

مبارکشوووون باشه عشق های خاله بهترین کار روکردی😘

سلام مهربون جونم حالت خوبه؟ منو یادت هست اردیبهشت باهم بودیم تقریبا،چندروز پیشم باز انتقال دادم برام ...

سلاااممممم عزیزدلم توخوبی؟ وای چقدر خوشحال شدم دیدمت😍😍😍

اره که یادمه عزیزم متاسفم واسه اون روزا اصلا یادم نمیره ضربه سنگینی بود برامون. 

ایشالله حتما حتما اینبارمثبت میشی عزیزم از ته دلم دعا میکنم هروز واست حمدمیخونم... کی میخوای بری ازمایش؟ استرس گ فتم😁

توبیا مثبت شو منم انرژی بگیرم خدابخواد اواخر ابان یا اوایل اذرمیرم انتقال اخرین جنینهام

سلاااممممم عزیزدلم توخوبی؟ وای چقدر خوشحال شدم دیدمت😍😍😍 اره که یادمه عزیزم متاسفم واسه اون روزا ...

فدات بشم بخوبیت چله حدیث کسا برداشتم میخونم حتما حتما اسمتو میبرم انشاءالله که این سری خدا بخواد ومثبت باشی

۱۲ مهر باید برم شنبه انتقال دادم 

فدات بشم بخوبیت چله حدیث کسا برداشتم میخونم حتما حتما اسمتو میبرم انشاءالله که این سری خدا بخواد ومث ...

دست گلت درد نکنه زحمت میکشی

یکی بهم گفت توام میخوای امتحان کن شروع کنازامروز سوره طاهاخوندن

عزیزم ایشالله خوش خبربیای پیگیرت میشم سرنمازهام قابل باشم دعا میکنم برم حرمم حتما یادتونم

تاکرولیموس برای بیماران پیوند عضو هست عزیزم  چی شد که بین اینها باید انتخاب میکردی؟؟؟ مگه انتخ ...

ن گلم دکتر ایمونولوژی برام تجویز کرد اما دکتر زنان پردنی رو صلاح میدونست مونده بودم بین این دوتا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاءالله که خیره شما حمام رفتی یانه؟ کی میتونیم بریم؟

من دیروز رفتم یه دوش تندو تیز گرفتم واقا نمیتونستم تو مرکزم گفتن مانعی برایه حموم نیست فقط اب خیلی گرم نباشه و زود بیاید بیرونو سر پایی حموم کنید

سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

عزیزمی خدا را شکر خیلی خوشحال شدم هم برای شما و هم برای تمام کسانی که خبر خوش مثبت بودن را اعلام می کنن ان شالله محکم بچسبه به دلت و بعد 9 ماه بسلامتی بغلش کنی عزیزم خدا بزرگتر از اون چیزی هست که ما فکر میکنیم  لطفا برای منم دعا کن استرسم بالاست دست خودم نیست خیلی برای خودم منفی نگر هستم. همیشه شاد باشی عزیزم . ان شالله روزی من و دیگر مامانای منتظر       

سلام

من هفته 8 بارداری م

دیشب حدود ساعت سه درد خیلی شدید زیر دلم و لگنم رو گرفت و پای چپم رو کلا بی حس کرد از درد

دو بار از حال رفتم و فقط داد میزدم و منتظر بودم ب خونریزی بیفتم ک خداروشکر نیفتادم

تا از جام بلند شدم ک برم دسشویی ببینم خونریزی کردم یا نه

بالا آوردم و از همون وقت دردام کم تر شد و حس پام برگشت

خیلی درد وحشتناکی بود

الانم استراحت مطلقم به خاطر هماتوم و نمی تونم برم دکتر

کسی تجربه شو داشته یا میدونه علتش چی بوده