2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست

@مهربون21    

عزیزدلم سلام خوبی؟

امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر بیای خبر بارداریتو بهمون بدی

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی اینجوری نشده ؟ چرا عقب انداختم 😭😭😭😭

عزیزم منم ۵ روز اینا عقب انداختم بعد پریود شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم من ابان میخوام انتقال بدم دکترم گفت نزن هر دکتری یه نظری داره

نمیدونی دلیل شون چی بود؟ اخه ب من گف فقط نباید با داروهای هورمونی هم زمان باشه واکسن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ذخیرم ۱.۱۷ میگن کمه باید تخمک اهدایی بگیرم خداکنه اون ریزام بزرگ بشن  

نه بابا ان شاالله با همینا مامان میشی. ینی چی اخه چ حرفیه میزنن بعضی دکترا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم به ایمونولوژ گفتم اینجوری میگن گف ما با آمار کار می کنیم اینجام آمار نشون میده که تاثیر مثبت ...

ممنون عزیزدلم... منم دکترم تاییدنکردبهش اعتماد دارم دیگه گفتم ولش کن... راستش هزینه اشم نمیتونم درشرایط فعلی

@زینبی_بابا  
سلام عزیزم 

من دوماه پیش هیسترو کردم و دکتر بهم استرادیول و مدروکسی پروژسترون داده بود که دوتا سیکل خوردم و الان تو این سیکل دارویی ندارم.ولی هم این ماه و هم قبلی که دارو داشتم تخمک گذاری نداشتم.تا قبل هیسترو هر ماه داشتم .میدونید علتش چیه؟

بقیه دوستان هم که هیسترو کردن میتونید راهنماییم کنید

@مهربون21     عزیزدلم سلام خوبی؟ امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر بیای خب ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ ممنون فداتشم مامان گل

خیلی التماس دعا دارم رفتم واکسنمم زدم پزشکم گفت بزنی بهتره

من آذرمیرم برای انتقال ولی هرچی نزدیک تر میشه دق میکنم دیگه اخرین جنینامه تحمل منفی شدن ندارم خدارحم کنه خودش😢😢😢

نس نی جان درچه حاله؟ 

نه بعید بدونم از پردنیزولون باشه چون یه هفته ایی میشه شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم از امروز که اینوفول ...

دوست عزیز فک نکنم برا گلوکوفاژ باشه من الا دو ساله دارم میخورم منم پلی کیستیک هستم برا همین بهم دادن ولی من هیچچچ مشکلی باهاش نداشتم فک نکنم از اون باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چون با فاصله از غذا میخوری و معده ت پر نیست این مشکل ایجاد شده با غذا بخور خوب میشی  دور ا ...

منم گلوکوفاژ میخورم فقط برا دیابتی ها نیست برای کسانی که پلی کیستیک هستن میدن الان دو ساله میخورم همیشه یه ربع بعده غذا میخورم اصلا همچین مشکلی نداشتم فک نکنم از اون باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توروخدا چیکا جون کمکم کن چیکار کنم من امروز 16 انتقالم الان دستمال کشیدم لک قهوه ای کوچیک دیدم من فر ...

عزيزم الهي فداتشم اروم باش. بنظرم شيافتو يكي بيشتر كن و استراحت كن بازم با بچه هاي ديگه مشورت كن ببين نظرشون چيه. دختر من تا حدود ١٠ هفته خونريزي و لكه بيني داشتم اكثر بچه ها هم همينطور. اينقدر نگران نباش مامان خانم

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم الهي فداتشم اروم باش. بنظرم شيافتو يكي بيشتر كن و استراحت كن بازم با بچه هاي ديگه مشورت كن ببي ...

ممنون عزیزم اخه دکتر برام شیاف ننوشته تا بخوام به نسبت قبل اضافه اش کنم فقط آمپول دارم اونم شیاف تو خونه داشتم صبح لک دیدم رو دستمال فورا یه شیاف گذاشتم ولی شکرخدا از ساعت 12 ظهر دیگه قط شده و لک ندیدم تا الان خدا به خیر بگذرونه خدا خودش کمک کنه راهمون سخته برا همه چی میترسیم خداکنه برای جنینای منم اتفاقی نیفته الی خودتم به سلامت فارغ بشی

اگه بخوام دوباره پانکچر بشم بعد چند ماه باید برم؟

باید الان پانکچرشی اگه فقط یدونه جنین شد فریز کنن دوباره دو ماه دیگه پانکچرشی ولی اکه تا دوتا جنین تشکیلشه انتقال میدن دوباره پانکچر لازم نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون از روحیه و حس امیدی که میدی گلم  نمیدونم شاید هم به قول شما یه روز بشه فقط ایکاش اون روز ...

الهی آمین🙏🙏

کاشکی یه خوابی می دیدیم، آیندمون رو نشون میداد. بفهمیم بالاخره نی نی دار میشیم یا نه😭😭

من هر بار استرادیول شروع میکنم بداخلاق و مضطرب میشم نمیدونم تاثیر قرصه یا استرس سیکل رو دارم

شما اینحوری نیستی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻